Til hovedinnhald

Vil du bli vår nye Microsoft seniorkonsulent på support og drift?

Fast ansettelse

Stavanger
2022-01-31

Vi bygger Norge sammen med verdens beste produsenter og partnere! Vil du bli med på laget? 

Vi søker en erfaren Microsoft seniorkonsulent til vårt Stavangerkontor. 

Rollen inngår i et support team og oppgavene vil primært omfatte 3. linje support, drift og rådgivning til SMB og mellomstore kunder. Inngående kunnskap innen Exchange og AD er nødvendig.

Vi ser etter deg som kan krysse av på flere av punktene under:

  • Du er et JA-menneske som er løsningsorientert og komfortabel med en hektisk hverdag
  • Du har lang erfaring med feilsøking og har Microsoft server og/eller Azure sertifisering. Dokumentert arbeidserfaring kan kompensere for manglende sertifisering
  • Du kan holde i flere saker og kunder samtidig
  • Du er komfortabel ift at jobbene utføres både remote og onsite, både fast oppmøte og ad-hoc. Stillingen kan gi plass i 24/7 vaktlag. 
  • Kjennskap til ITIL, andre rammeverk og prosesser er en fordel 

Hva kan vi tilby deg?

Vi driver målbevisst satsing på våre medarbeideres utvikling og trivsel. Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Våre medarbeidere har varierende etnisk bakgrunn, utdanning, kjønn og alder - og vi setter stor pris på verdien mangfoldet fører med seg.

Arbeidssted er Stavanger. I tillegg har vi fleksible ordninger ift hjemmekontor og arbeidstid.

Gode grunner til å velge oss

Som ansatt hos oss kan vi friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. 

Vi har fokus på det fagsosiale, og har bla. Tech Torsdager, Community arrangementer og DevNet/DevOps, som er fagsamlinger laget av og for konsulenter. Vi legger opp til TechUpdates i regi av våre partnere. Vi har flere sosiale arenaer på tvers av regioner og avdelinger i Atea, samt tilgang til labmiljø. Her bygger vi og deler kunnskap, styrker eksisterende relasjoner og etablerer nye.

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for selskapets ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Høres dette ut som en spennende mulighet?

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med Tomas Karlsen, konsulentleder Service Stavanger, tlf 982 46 362.

Vi vurderer søknader fortløpende, så ikke nøl med å søke!

 

Stavanger
2022-01-31
Tilbake til Karriere