Til hovedinnhald

Atea Consulting søker Nettverkskonsulenter!

Fast ansettelse

Norge
2022-02-06

Vi bygger Norges råeste konsulentmiljø! Blir du med på reisen?


Hos Atea Consulting jobber du i forkant av teknologien og utvikler deg sammen med de beste! Vi har kontorer i de største byene i Norge og et utpreget nasjonalt fagmiljø. Atea Consulting - Nettverk er i kraftig vekst og søker både nettverkskonsulenter- og senior nettverkskonsulenter.

Er du vår nye kollega?

Som nettverkskonsulent blir du en del av konsulentdivisjonen i Atea. Du vil jobbe ute hos våre kunder i oppdrag av varierende lengde og kompleksitet. Vi har det fagsosiale i fokus med interne fagsamlinger, laget av og for våre konsulenter, i tillegg til TechUpdates i regi av våre partnere. Vi har flere fagsosiale arenaer på tvers av regioner og avdelinger i Atea, samt tilgang til labmiljø.

Er du den vi ser etter kan vi invitere deg til et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø, hvor vi gir deg konkurransedyktige betingelser, samt relevante og krevende utfordringer. Du vil få muligheten til å bli en pådriver i et sterkt fagmiljø, med fokus på delingskultur og faglige oppdateringer, hvor du får utviklet deg både faglig og personlig.

Atea Consulting - Nettverk, består av konsulenter med sterk faginteresse og vi ønsker at du deler den interessen. Konsulentene jobber tett sammen på tvers av Norge og inngår i et betydelig nasjonalt nettverksmiljø.

Hvem er så du?

 • Du er en fagentusiast som drives av ønsket om å være blant de beste
 • Du er oppriktig interessert i teknologi og trives med å aktivt søke utfordringer
 • Du er opptatt av å forstå, optimalisere og integrere forskjellige infrastrukturbaserte teknologier
 • Du har gode kommunikasjonsevner og trives med å bygge relasjoner og tillit hos våre kunder
 • Du er en selvdreven, selvstendig og kreativ person som liker å utforske og komme med forslag til hvordan vi kan bidra til økt verdiskapning og gevinstrealisering hos våre kunder

Vi ser gjerne at du har noe av følgende:

 • Bachelor- eller mastergrad innen IT, evt. fagskoleutdanning
 • Som konsulent minimum 3 års relevant arbeidserfaring innen Nettverk
 • Som Senior nettverkskonsulent minimum 5 års relevant erfaring innen Nettverk
 • Erfaring med å jobbe som konsulent ute hos kunder
 • Relevante sertifiseringer som CCNP, CCIE, ACSP ACCP, ECS, EDS
 • God kompetanse på noen av følgende områder: Enterprise networking, Datacenter networking, WiFi, SDA, SD WAN
 • Kompetanse innenfor automasjon/scripting (Python, Ansible, eller lignende)
 • Erfaring med design av nettverk og god kjennskap til grafisk verktøy som f.eks Visio
 • Kjennskap til Cloud nettverk (f.eks Azure/AWS)
 • God struktur og rutiner for dokumentasjon
 • Gode norsk- og engelskferdigheter, både muntlig og skriftlig
 • Må kunne sikkerhetsklareres  

Hvorfor jobbe i Atea?

Vi driver målbevisst satsing på medarbeidernes utvikling og trivsel. En viktig oppgave for våre ledere er å skape bransjens beste arbeidsplass. Vi liker å utfordre gjeldende praksis og går våre egne veier der vi ser muligheten for innovasjon og nytenking. Dette takket være inspirerte og målfokuserte medarbeidere som legger sin stolthet i å levere de aller beste løsningene til våre kunder.

I Atea har vi frihet under ansvar, med mulighet for både hjemmekontor og fleksibel arbeidstid. Hver og en av oss tar ansvar for jobben vår og fremtiden til selskapet – og vi vet at vi er gode alene, men aller best sammen.

Vi har landsdekkende kontorer, og om du ønsker å sitte i Oslo, Stavanger, Bergen, Kristiansand eller Trondheim er helt opp til deg!

Vi vurderer søknader fortløpende, så derfor anbefaler vi deg å søke i dag!

I Atea tror vi at flinke folk kjenner flinke folk. Du kjenner kanskje noen som er perfekt for denne stillingen? Tips oss gjerne!

Nysgjerrig på våre bærekraftsmål?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Atea har de siste årene markert seg innen kampen mot konfliktmineraler, barns rettigheter og deres innovative gjenbruks- og gjenvinningsystem goITloop. Atea er også styremedlem i FN-nettverket Global Compact Nettverk Norge og har blitt tildelt gullrangering innen miljø og sosial ytelse av EcoVadis, en høyt respektert aktør som vurderer samfunnsansvar og bærekraft hos leverandører. I 2020 fikk selskapet pris på platinumnivå for sitt bærekraftsarbeid.

I 2020 lanserte Atea sin langsiktige bærekraftsplan med fem mål som skal nås iløpet av det kommende tiåret.

 

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Norge
2022-02-06
Tilbake til Karriere