Til hovedinnhald

Ønsker du å arbeide med informasjonssikkerhet i et av Norges ledende sikkerhetsmiljøer?

Fast ansettelse

Oslo
2022-02-06

Atea Consulting er et sterkt faglig og fremtidsrettet konsulenthus som støtter våre kunders digitale transformasjonsprosjekter ved å tilby bredde og spisskompetanse. Vi designer og bygger løsninger innenfor relevante fagområder, vi planlegger, implementerer og vedlikeholder systemer, samtidig som vi sikrer kundens data.

Atea har store vekstambisjoner og økende oppdragsmengde, og ønsker nå å utvide vårt sikkerhetsteam i Consulting nasjonalt. Dette er tiden for oss som brenner for å sikre informasjonsverdier! Vi søker både deg som har 1-2 års relevant arbeidserfaring og søker å bygge kompetanse videre, og deg med mer erfaring innen relevante fagområder og fortsatt søker kontinuerlig ny læring og utvikling.

Hva gjør du som konsulent i Atea?
Som konsulent i Atea Consulting vil du være ute i spennende, utfordrende og forutsigbare oppdrag, oftest under kundens ledelse og du vil være en del av sikkerhetsavdelingen til Atea Consulting. Der vil du inngå i et stort fagmiljø som inkluderer kompetente sikkerhetskonsulenter innen både de strategisk og tekniske fagfeltene Atea, som et ledende IT selskap, har tett partnerskap med alle store produsenter av sikkerhetsteknologi og har også et eget Security Operations Center og Incident Response Team.

I denne rollen vil du bistå kunder fra de største virksomhetene i Norge innenfor offentlig og privat sektor med en eller flere av nedenstående områder:
• Analyse av sikkerhetsmodenhet i virksomheten
• Beste praksis for informasjonssikkerhet
• Risiko- og sårbarhetsanalyse
• Personvern
• Personvernkonsekvensvurderinger
• Sikkerhetskultur
• Business Impact Analysis (BIA)
• Design og implementering av beredskapsplaner

Det er ønskelig at du har:
• Forståelse for trusselbildet innenfor informasjonssikkerhet
• Kjennskap til beste praksis for informasjonssikkerhet
• God forretnings- og teknologiforståelse
• Kjennskap til risikostyring etter rammeverk, f.eks. ISO 27001/2/5, ISO 31000 eller NS5814
• Kjennskap til Nasjonale IKT sikkerhetsveiledere og regulativer f.eks. sikkerhetsloven, Normen, personopplysningsloven mm.
• Kjennskap til IKT sikkerhetsstandarder som f.eks. CIS, NIST, ISO
• Gode norskferdigheter, både muntlig og skriftlig

Atea skal være TP2B, og hva betyr dette for deg?
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere, hvor selvsagt ansatte står i første rekke. Vår visjon er The Place 2 Be (TP2B), som er utformet av de ansatte. Du vil bli en del av en herlig gjeng som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. 
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi kan også friste med:
1. Høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning.
2. En super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer
3. Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser
4. Flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper, og mye annet. 

PS:visste du at hos oss får du en ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre? #Frivillighetsdagen Du får også selvsagt full lønn ved foreldrepermisjon.

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Vi tar sikte på å være 100% sirkulær, likeverdig og ha en positiv innvirkning på samfunnet innen 2030.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
I tillegg til Oslo, kan det også være mulig å ha jobblokasjon i Trondheim, Stavanger og Kristiansand.
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med oss. 

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen eller sende oss en epost dersom du er interessert i å høre mer, så kontakter vi deg.

Oslo
2022-02-06
Tilbake til Karriere