Til hovedinnhald

Vi har store planer for fremtiden. Hva med deg? Vi søker konsulent innen prosjektledelse!

Fast ansettelse

Oslo
2022-02-06

Atea Consulting er et sterkt faglig og fremtidsrettet konsulenthus som støtter våre kunders digitale transformasjonsprosjekter ved å tilby bredde og spisskompetanse. Vi designer og bygger løsninger innenfor relevante fagområder, vi planlegger, implementerer og vedlikeholder systemer, samtidig som vi sikrer kundens data.

Teknologi gir oss fantastiske muligheter. Skap fremtiden sammen med Atea.

Vi ser etter deg som aktivt søker utfordringer. Du venter ikke bare på at noen skal fortelle deg hvordan ting skal gjøres, men du utforsker selv og kommer med forslag på hvordan du og andre kan jobbe smartere og ha enda større påvirkning. Du finner måter vi kan få brukt vår samlede ekspertise til beste for kundene våre. For en jobb i Atea innebærer at hver og en av oss tar ansvar for jobben vår og fremtiden til selskapet – og vi vet at vi er gode alene, men aller best sammen. 

Hva gjør du som konsulent i Atea?

Som Prosjektleder konsulent i Atea Consulting vil du være ute i spennende, utfordrende og forutsigbare oppdrag, oftest under kundens ledelse. Stillingen som konsulent innen prosjektledelse er en spennende og operativ stilling hvor du vil være bindeleddet mellom kunde, vårt salgsapparat og våre konsulenter.

Du vil ha ansvar for planlegging, delegering, overvåking og styring av alle aspekter av et prosjekt. Dette inkluderer å motivere og lede alle involverte til å bidra til å oppnå prosjektets mål innenfor definerte krav og forventninger knyttet til tid, kostnad, kvalitet, omfang, gevinster og usikkerhet. Atea fokuserer på karriereutvikling, og har utarbeidet en karrierestige innen prosjektledelse. Dette gir veldig gode muligheter for faglig utvikling. 

Sentrale oppgaver vil være:

 • Planlegge, lede og gjennomføre prosjekter
 • Sikre kvalitet og leveranseevne i henhold til selskapets policy
 • Koordinere ressursbehov og ressurstilgang
 • Rapportere status på fremdrift- og økonomi
 • Fungerer som en rådgiver for kunder
 • Ha et aktivt forhold til risikostyring, endringshåndtering og avvikshåndtering

En god prosjektleder i Atea evner å motivere og bygge gode team, skape gode relasjoner, tar initiativ, setter seg klare mål og leverer prosjekter til avtalt tid, kostnad og kvalitet. Høres dette ut som deg?

Hvem er så du?
Det vet du bedre enn oss, og vi ønsker å bli bedre kjent med deg!

Som din leder tar jeg ansvar for at du får utfordringer som stimulerer til faglig vekst og utvikling. Jeg har også som mål om å skape et inkluderende fagmiljø som gir fornøyde medarbeidere og kunder. Videre vil jeg som din leder sørge for god oppfølgning for å sikre trivsel, trygghet og tilhørighet. Hos oss er takhøyden stor, og vi har et miljø som er preget av en sterk tilbakemeldingskultur. Jeg er også selvsagt klar over at du har et liv utenom jobben din i Atea.

Atea skal være TP2B, og hva betyr dette for deg?

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere, hvor selvsagt ansatte står i første rekke. Vår visjon er The Place 2 Be (TP2B), som er utformet av de ansatte. Du vil bli en del av en herlig gjeng som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi bruker tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, mange ulike idrettsinitiativ, Gaming kvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med:

 • Høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning.
 • En super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer
 • Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser
 • Flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper, og mye annet. Vil du bli med på laget?

P.S.: visste du at hos oss får du en ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre? #Frivillighetsdagen. Du får også selvsagt full lønn ved foreldrepermisjon.

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Vi tar sikte på å være 100% sirkulær, likeverdig og ha en positiv innvirkning på samfunnet innen 2030.

Hva tar du med deg til Atea?

 • Formell kompetanse og 3-5 års erfaring som prosjektleder
 • Solid forretningsforståelse og god teknologiforståelse
 • Evne til å skape relasjoner og samarbeid på tvers av personer og avdelinger
 • Kunne konkretisere og formulere/visualisere en leveranse både skriftlig og muntlig
 • Kjennskap til testledelse, endringsledelse og gevinstrealisering en fordel, men ikke krav
 • Erfaring med smidige metoder og prinsipper en fordel

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Vi har landsdekkende kontorer, og om du ønsker å sitte i Oslo, Kristiansand, Trondheim, Sandefjord, Drammen, Bergen eller Stavanger er helt opp til deg! 


Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen eller sende oss en epost dersom du er interessert i å høre mer, så kontakter vi deg.

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Oslo
2022-02-06
Tilbake til Karriere