Til hovedinnhald

Har du lyst til å bli en del av Norges heftigste nettverksmiljø?

Fast ansettelse

Oslo
2022-02-06

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

Konsulent Nettverk & Infrastruktur er i kraftig vekst og trenger flere Aruba konsulenter med på laget. I Atea finner du et sterkt faglig og fremtidsrettet konsulenthus som støtter våre kunders digitale transformasjonsprosjekter ved å tilby bredde og spisskompetanse. Hos oss har vi fokus på tett samarbeid mellom kunder og konsulenter for å finne riktig oppdrag til riktig konsulent. Vi søker deg som ønsker å spesialisere deg på Aruba løsninger, og som har et brennende ønske om å utvikle deg blant Norges fremste nettverksspesialiser.

Hva gjør du som konsulent i Atea?
Som nettverkskonsulent vil du bli en del av konsulentdivisjonen i Atea. Du vil inngå i et mangfoldig team av nettverksentusiaster med varierende etnisk bakgrunn, utdanning, kjønn og alder. Vi har satt det fagsosiale i fokus og legger opp til flere treff i året, hvor vi kan bygge og dele kunnskap, tette eksisterende relasjoner og etablere nye.
Du vil blant annet kunne jobbe med forskjellige områder innen Arubabaserte nettverk som kan inkludere Clearpass og CX, både kjerne og kant switcher, oppsett av Aruba servicer og rollebaserte tilganger. WAN, LAN, dynamisk ruting, programmering av switcher og rutere via GUI og CLI, samt sette opp WLC i High Availability løsning. Du vil jobbe i fakturerbare prosjekter og oppdrag ute hos våre kunder. Derfor verdsetter vi høyt dine evner til å finne kvalitetsløsninger som vil gi våre kunder økt verdi og en bedre arbeidshverdag.

Hvem er så du?
Det vet du bedre enn oss, og vi ønsker å bli bedre kjent med deg!

Som din leder tar jeg ansvar for at du får utfordringer som stimulerer til faglig vekst og utvikling. Jeg har også som mål om å skape et inkluderende fagmiljø som gir fornøyde medarbeidere og kunder. Videre vil jeg som din leder sørge for god oppfølgning for å sikre trivsel, trygghet og tilhørighet. Hos oss er takhøyden stor, og vi har et miljø som er preget av en sterk tilbakemeldingskultur. Jeg er også selvsagt klar over at du har et liv utenom jobben din i Atea.

Vi setter stor pris på om du har:
• Bachelorgrad innen IT, evt. fagskole utdanning
• Relevante Aruba sertifiseringer, for eks ACCA, ACCP, ACSA, ACSP, ACMA, ACMP,ECS, EDS
• Sterk generell nettverkskompetanse og erfaring fra forskjellige miljøer
• Hands-on erfaring på WLAN, WAN, LAN, R&S
• Minimum 3 års relevant arbeidserfaring
• Gode norsk- og engelskferdigheter, både muntlig og skriftlig
• Er/Kan sikkerhetsklareres

Atea skal være TP2B, og hva betyr dette for deg?
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere, hvor selvsagt ansatte står i første rekke. Vår visjon er The Place 2 Be (TP2B), som er utformet av de ansatte. Du vil bli en del av en herlig gjeng som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. 
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi bruker tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, mange ulike idrettsinitiativ, Gaming kvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med:
1. Høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning.
2. En super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer
3. Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser
4. Flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper, og mye annet. 

P.s visste du at hos oss får du en ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre? #Frivillighetsdagen Du får også selvsagt full lønn ved foreldrepermisjon.

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Vi tar sikte på å være 100% sirkulær, likeverdig og ha en positiv innvirkning på samfunnet innen 2030.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Konsulentleder Álfrún Sigurgeirsdóttir: +47 45771273 eller Konsulentleder Per-Øystein Pettersen: +47 91373160. Vi har landsdekkende kontorer, og om du ønsker å sitte i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim eller Kristiansand er helt opp til deg!

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen, eller sende oss en e-post dersom du er interessert så tar vi kontakt.

Oslo
2022-02-06
Tilbake til Karriere