Til hovedinnhald

Vil du jobbe i skyen?

Fast ansettelse

Oslo
2022-02-06

Atea Consulting er et sterkt faglig og fremtidsrettet konsulenthus som støtter våre kunders digitale transformasjonsprosjekter ved å tilby bredde og spisskompetanse. Vi designer og bygger løsninger innenfor relevante fagområder, vi planlegger, implementerer og vedlikeholder systemer, samtidig som vi sikrer kundens data.

Basert på økende etterspørsel av våre tjenester innen skyleveranser søker vi nå etter konsulenter som vil være med å utfordre og styrke vårt arbeid innenfor skyleveranser, og som er sulten på å utforske hvordan vi utnytter vår samlede ekspertise til det beste for kundene.

Hva gjør du som konsulent i Atea?
Som konsulent i Atea Consulting vil du være ute i spennende, utfordrende og forutsigbare oppdrag, oftest under kundens ledelse. Som skykonsulent vil du kunne jobbe med oppsett av Cloud-arkitektur, implementering av løsninger, teknisk bistand i prosjekter, være med på å etablere og forbedre våre kunders moderne IT-plattformer, være kundens rådgiver med tanke på fremtidens sky- og datasenterløsninger, samt utarbeide og gi input til tilbud, prosjektplaner og oppgavebeskrivelser. Du vil ta kundene våre med på en reise med fokus på mer bærekraftig datalagring, gjennom blant annet lavere energiforbruk og reduksjon av utslipp ved å ta kunder fra lokal lagring til sky, datasentre drevet på grønn strøm, energieffektivisering, og mye annet spennende. Du vil bli en del av en fantastisk gjeng som alle brenner for å jobbe i skyen med fremtidsrettet teknologi.

Hvem er så du?
Det vet du bedre enn oss, og vi ønsker å bli bedre kjent med deg!

Som din leder tar jeg ansvar for at du får utfordringer som stimulerer til faglig vekst og utvikling. Jeg har også som mål om å skape et inkluderende fagmiljø som gir fornøyde medarbeidere og kunder. Videre vil jeg som din leder sørge for god oppfølgning for å sikre trivsel, trygghet og tilhørighet. Hos oss er takhøyden stor, og vi har et miljø som er preget av en sterk tilbakemeldingskultur. Jeg er også selvsagt klar over at du har et liv utenom jobben din i Atea.

Vi setter stor pris på om du:
• Har god kompetanse og interesse for IT infrastruktur
• Ønsker å rette deg inn mot en moderne plattform, og sertifisere deg innen denne plattformen
• Har 3-5 års relevant arbeidserfaring innen skytjenester
• Ønsker å jobbe med og for kunder, og bistå med din kompetanse for å dra kunden i riktig retning
• Kan sikkerhetsklareres dersom du ønsker å jobbe med kunder som krever denne type klarering
• Har interesse for moderne teknologi

Atea skal være TP2B, og hva betyr dette for deg?
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere, hvor selvsagt ansatte står i første rekke. Vår visjon er The Place 2 Be (TP2B), som er utformet av de ansatte. Du vil bli en del av en herlig gjeng som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. 
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi bruker tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, mange ulike idrettsinitiativ, Gaming kvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med:
1. Høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning.
2. En super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer
3. Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser
4. Flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper, og mye annet. 

P.s visste du at hos oss får du en ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre? #Frivillighetsdagen Du får også selvsagt full lønn ved foreldrepermisjon.

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Vi tar sikte på å være 100% sirkulær, likeverdig og ha en positiv innvirkning på samfunnet innen 2030.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Konsulentleder Bjørn Åge Hansen på +47 92869174. Vi har landsdekkende kontorer, og om du ønsker å sitte i Oslo, Stavanger, Bergen eller Trondheim er helt opp til deg! 

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen eller sende oss en epost dersom du er interessert i å høre mer, så kontakter vi deg.

Oslo
2022-02-06
Tilbake til Karriere