Til hovedinnhald

Ønsker du å være en del av vår Splunk-satsning?

Fast ansettelse

Oslo
2022-02-06

Atea Consulting er et sterkt faglig og fremtidsrettet konsulenthus som støtter våre kunders digitale transformasjonsprosjekter ved å tilby bredde og spisskompetanse. Vi designer og bygger løsninger innenfor relevante fagområder, vi planlegger, implementerer og vedlikeholder systemer, samtidig som vi sikrer kundens data.

Atea er i kraftig vekst innenfor Splunk, og vi trenger deg og din kompetanse, ideer og meninger for å bygge Norges kuleste arbeidsplass for Splunk-konsulenter!

Hva gjør du som konsulent i Atea?
Som konsulent i Atea Consulting vil du være ute i spennende, utfordrende og forutsigbare oppdrag, oftest under kundens ledelse. Du vil få muligheten til å fordype deg i verktøy og verktøyenes bruksområder, enten det er snakk om tradisjonelle former for operasjonell overvåking og sikkerhet, eller for analyse av data for rutiner, prosedyrer, prosesser, smart-funksjoner, forretning eller strategi basert på prosess- og maskindata. Våre konsulenter har erfaring med Splunk i flere former og ønsker å utvikle seg innenfor områdene for verktøyporteføljen til Splunk. En portefølje som favner områder som tradisjonell drift og forvaltning av verktøy, så vel som sikkerhet, overvåking, rettsinformatikk, dataanalyse og datastrategi innenfor IT, OT, IIoT, IoT med mer. Du vil være en del av konsulentdivisjonen i Oslo hvor du vil jobbe som fakturerende konsulent hos og sammen med våre kunder med implementering og utvikling av Splunk-løsninger.

Hvem er så du?
Det vet du bedre enn oss, og vi ønsker å bli bedre kjent med deg!

Som din leder tar jeg ansvar for at du får utfordringer som stimulerer til faglig vekst og utvikling. Jeg har også som mål om å skape et inkluderende fagmiljø som gir fornøyde medarbeidere og kunder. Videre vil jeg som din leder sørge for god oppfølgning for å sikre trivsel, trygghet og tilhørighet. Hos oss er takhøyden stor, og vi har et miljø som er preget av en sterk tilbakemeldingskultur. Jeg er også selvsagt klar over at du har et liv utenom jobben din i Atea.

 

Vi setter stor pris på om du:

  • Har Bachelorgrad innen IT (eller evt fagskole utdanning)
  • Har minimum 2 års erfaring med Splunk
  • Har god innsikt og forståelse for skybaserte løsninger (XaaS) og tradisjonell IT-infrastruktur, server, applikasjoner, prosesser, sikkerhet og nettverk
  • Er sertifisert Splunk Core Certified Admin
  • Er strukturert og har høy gjennomføringsevne
  • Har gode norsk- og engelskferdigheter, både muntlig og skriftlig
  • Kan sikkerhetsklareres 

Arbeidssted vil være ATEA sitt hypermoderne hovedkontor på HasleLinje, som forøvrig er et av Europas smarteste bygg

Atea skal være TP2B, og hva betyr dette for deg?
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere, hvor selvsagt ansatte står i første rekke. Vår visjon er The Place 2 Be (TP2B), som er utformet av de ansatte. Du vil bli en del av en herlig gjeng som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. 
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi bruker tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, mange ulike idrettsinitiativ, Gaming kvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med:
1. Høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning.
2. En super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer
3. Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser
4. Flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper, og mye annet. 

P.s visste du at hos oss får du en ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre? #Frivillighetsdagen Du får også selvsagt full lønn ved foreldrepermisjon.

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Vi tar sikte på å være 100% sirkulær, likeverdig og ha en positiv innvirkning på samfunnet innen 2030.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Konsulentleder Kjetil Jørum på +47 92294617

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen eller sende oss en epost dersom du er interessert i å høre mer, så kontakter vi deg.

Oslo
2022-02-06
Tilbake til Karriere