Til hovedinnhald

Vil du jobbe som HR intern i et av Norges største teknologiselskap?

Midlertidig ansettelse

Oslo
2022-02-04

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Ønsker du å være med på en reise der du vil få anledning til å bli en del av det nasjonale HR teamet i Atea? Med muligheten til å jobbe med varierte prosjekter blant annet innenfor HR prosesser, employer branding og Graduate rekruttering, samtidig som du skaffer deg erfaring og solide referanser. Hvis ja, kan dette være starten på din karriere.

Din rolle som HR intern hos oss

I Atea har vi som ambisjon å være et sted der de flinkeste folkene samles. Vi ser nå etter en HR intern til vår people avdeling som kan hjelpe oss til å bli enda bedre. Vår oppgave er å bistå våre ledere i hele landet med å tilby bransjens beste medarbeiderreise.

Som HR intern vil din arbeidshverdag aldri være helt lik og du vil få muligheten til å jobbe med ulike prosjekter i tett samarbeid med HR teamet, men også ansatte fra andre fagområder i Atea. Du vil bli en del av et flott team med ambisiøse og likesinnede fagpersoner, samtidig som du vil jobbe tett med erfarne kolleger på daglig basis. Vi lover deg utfordringer og et miljø hvor du kan vokse både personlig og profesjonelt.

Internshipet vil har oppstart i midten av august 2022 i tråd med BI sine retningslinjer, og vil vare i 2 mnd.

Hvem er så du?

Du ønsker å fordype deg i HR, søker aktivt utfordringer og bidrar med nye tanker og ideer. Du er en lagspiller og ønsker å utvikle deg innenfor områder innen HR prosesser, employer branding og rekruttering. Du venter ikke til noen forteller deg hva du skal gjøre, men utforsker selv hvordan du kan jobbe smartere og ha enda større påvirkning. Du skaffer deg tid og rom til å reflektere og lære, og er sulten på å utforske hvordan vi utnytter vår samlede ekspertise til det beste for vår ansatte. Det innebærer at hver og en av oss tar ansvar, og at vi blir gode alene, men best sammen.

Vi setter stor pris på om du: 

  • Har påbegynt en Mastergrad i ledership and organisational psychology and leadership
  • Behersker godt skriftlig og muntlig norsk og engelsk
  • Er nysgjerrig og stiller spørsmål, utfordrer det etablerte og lærer av feil
  • Tør å gjøre ting annerledes og du tør å ta ansvar
  • Har gode kommunikasjonsevner, er strukturert og løsningsorientert
  • Drives av å jobbe sammen med andre mot et felles mål

Gode grunner til å velge oss

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet.  Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

Bli kjent med Atea 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Siste søknadsfrist er 04.02.2022. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med oss.

 

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen.

Oslo
2022-02-04
Tilbake til Karriere