Til hovedinnhald

Vil du være med å styrke vårt Office 365 miljø? Vi søker etter konsulent i region Sør!

Fast ansettelse

Sandefjord
2021-12-14

For en utrolig spennende tid vi lever i! Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape produkter og tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner. Det er derfor vi i Atea jobber med teknologi. Av og for mennesker. For meg og deg.

Vi er spesialister i IT-infrastruktur og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Atea har kontorer i syv land i Norden og Baltikum med rundt 7000 medarbeidere. Atea er den tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. I Norge er vi 1700 medarbeidere fordelt på 24 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.

I Atea jobber noen av Norges fremste innen sitt fagfelt og vi har høye ambisjoner. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, samt relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Du vil også få muligheten til å utvikle deg personlig og profesjonelt.

Så hvem er du?

Du er en god relasjonsbygger og trives med å jobbe ute hos kunder. Å nå mål og ta ansvar for din faglige utvikling, ser du på som en selvfølge. Gode formidlingsevner på norsk og engelsk, dele kunnskap, utfordre og stille de riktige spørsmål, er viktig egenskap vi også ser etter. Personlig egnethet vektlegges sterkt, og vi ser frem til å bli bedre kjent!

Kvalifikasjoner

I det digitale skiftet vil du som konsulent være kundens fremste rådgiver. Som rådgiver og utførende konsulent vil du ha en avgjørende rolle i å sikre de beste digitale løsningene for våre kunder.

  • Du har jobbet som seniorkonsulent innen noen av våre fokusområder som er Office 365 - herunder SharePoint, i tillegg til Azure, Saas tjenester, sikkerhet, Teams, Microsoft Server
  • Du har erfaring med å jobbe i skjæringspunktet leverandør/ kunde.
  • Bredt nettverk innen ett eller flere relevante områder og evner å aktivt anvende dette for å skape forretningsmuligheter
  • God forståelse av konsulentfaget
  • Du ønsker å ta del i videreutviklingen av avdelingen og utvikling av juniorer
  • Kjenner deg igjen i våre kjerneverdier; nysgjerrig, fremtidsrettet og ansvarlig
  • Du har lyst til å utvikle deg mot å bli en løsningsarkitekt

Erfaring og relevante sertifiseringer er en fordel, men ikke et krav.  Forøvrig vil du være mye på farten hos våre kunder, så førerkort klasse B og egen disponibel bil er en forutsetning.

I Atea har vi en fleksibel og fremtidsrettet kultur, et hyggelig arbeidsmiljø med flotte kolleger hvor vi legger stor vekt på egenutvikling og ha det moro på jobb. Du vil få et tilpasset karriereprogram med fokus på faglig og personlig utvikling, samt sertifiseringer som bygger din kompetanse.

Det er en fordel om du har tilholdssted i Sandefjord, Kristiansand, Arendal eller omegn. Arbeidsdagen kan være en hybrid løsning med en fleksibel hverdag der du tilpasser dagen etter eget og bedriftens behov.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Vi er i alle fall klare for å høre fra deg så snart som mulig.  Alle søknader blir vurdert fortløpende.

Har du spørsmål til stillingen kontakt Miriam Csango-Yaacov, konsulentleder Produktivitet & Samhandling, miriam.csango.yaacov@atea.no, mobil 968 549 85.

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Sandefjord
2021-12-14
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer