Til hovedinnhald

Vil du jobbe som seniorkonsulent innen nettverk og sikkerhet i Norges mest spennende konsulenthus?

Fast ansettelse

Tromsø
2021-12-12

Du blir gira når du hører snakk om nettverk og sikkerhet? Les videre, da er vi muligens en god match!

Basert på økende etterspørsel av  våre tjenester leter vi nå etter en engasjert og erfaren seniorkonsulent som vil være med å utfordre og styrke avdelingen vår.

Nå tenker du kanskje at du allerede har en god jobb på en fin arbeidsplass, men bare vent til du har blitt en del av oss! Vi kan love masse moro, fart og spenning – og ikke minst, verdens beste kollegaer! Våre verdier er Fremtidsrettet, Ansvarlig og Nysgjerrig og sammen skal vi bygge Norge med IT.

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er «The Place to Be» og den er utformet av de ansatte. Vår forretning er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen. Atea er i sterk vekst og et svært solid selskap. Vi har et fantastisk konsulentteam i Tromsø, men vi vil ha flere med på laget – så søk og bli med!

Dette er tiden for oss som elsker teknologi

Hva gjør du i rollen som seniorkonsulent i Atea?
I rollen som seniorkonsulent på nettverk vil du utvikle, designe og implementere løsninger for kunder, bistå kollegaer og være en trygg "go-to-contact" ved utfordringer. Feilsøking på switching, routing og brannmurer er noe du behersker godt og rollen krever at du motiveres av å ha en travel arbeidshverdag. Vi har aldri lite å gjøre. Arbeidsoppgavene varierer fra store kunder som ønsker rådgivning rundt omstrukturering av nettverk, brannmurbistand og å ha en partner på vei til skyen, til mindre kunder som eksempelvis ønsker et godt trådløst nettverk. Stillingen innbefatter å være utførende hånd for vår driftsavdeling sine kunder i nord. I tillegg vil riktig kandidat få mulighet til å jobbe på regionale og nasjonale kunder.

Hvem er så du?

Det finnes tre typer mennesker i verden: de som får ting til å skje, de som ser på at ting skjer og de som lurer på hva som skjedde. Du er av det første slaget. Du skaper entusiasme og engasjement for nettverk og sikkerhet blant våre konsulenter, kunder og partnere. Det betyr at du ligger i forkant teknologisk, bygger god kontakt med våre kunder og partnere, deltar på konferanser og er hands-on. Du må tenke team og lagbygging. Du liker å dele av egen erfaring, være en ambassadør for Atea og heier på dine kollegaer!

Du har:

 • Erfaring fra implementering, drift, og design av løsninger og feilsøking for eksempel fra Cisco, Fortinet og Checkpoint. Om du har erfaring fra andre produsenter er du selvsagt velkommen til å søke på stillingen.
 • Erfaring fra en eller flere skyplattformer.
 • Relevant IT-utdanning og/eller sertifiseringer. Erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse.
 • Særdeles god kompetanse på nettverk og sikkerhet innenfor tradisjonell routing/switching eller Software Defined Networking.
 • Kompetanse innenfor automasjon/scripting

Menneskene i Atea
Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. Hos oss finner du blant annet triatlon-utøvere, maratonløpere, klatrere, gamere, fallskjermhoppere, skatere, fjellgeiter, hobbykokker, sofagriser, skiløpere, topptur-entusiaster, paraglidere, LEGO-mestere og landeveissyklister. Selv om vi har forskjellige personligheter er vi en del av et større lag og vi liker å være sammen. Vi utfordrer, vedlikeholder og bygger hele tiden kulturen vår gjennom alt vi foretar oss – på denne måten kan vi med hånda på hjertet si at vi er The Place to Be (TP2B). Kontorsted er Tromsø (å foretrekke) og vi har store og tunge fagmiljø både regionalt og nasjonalt. Vi treffes jevnlig på flere samlinger nasjonalt og utenlands hvor faglig påfyll og sosiale sammenkomster bygger opp under den gode kulturen vår.

Ansettelsesprosess

 1. På en eller annen måte har du funnet eller fått tilsendt denne stillingsutlysningen.
 2. Du leser annonsen.
 3. Stillingen vekker umiddelbar interesse og du blir gira på å bevise dine ferdigheter.
 4. Du melder din interesse (søker, ringer, besøker)
 5. Siden nysgjerrig er en våre verdier får du god tid til å stille oss spørsmål som er viktig for deg gjennom omvendt intervju.
 6. Gjennom samtaler og møter får du bekreftet at det som står skrevet i annonsen er sant.
 7. Om du er riktig kandidat får du tilbud fra oss og forbereder deg til å starte i ny jobb hos Atea
 8. Gratulerer! Du har fått stilling som Seniorkonsulent og er kommet til The Place to Be.
 9. Selskapet er helt åpent for deg i ventetiden før du starter – kom gjerne og heng med oss i mellomtida!

Hva tilbyr vi?

I Atea får du 1700 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for gode kundeopplevelser. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi kan også friste med fokus på utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Hvis dette høres interessant ut så håper vi du søker senest 12.desember. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med konsulentleder, Karoline Hauan, på e-post karoline.hauan@atea.no.

Og helt på tampen…

Kjenner du noen andre dyktige mennesker som hadde passet inn i denne stillingen? Pay it forward. Vær en venn og tips om muligheten hos oss. Har du andre fagområder som du selv har lyst til å brife med er det bare å ta kontakt!

Tromsø
2021-12-12
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer