Til hovedinnhald

Vi i Atea har store ambisjoner fremover. Vil du være med på reisen? Vi søker Salgssjef Region Sør.

Fast ansettelse

Sandefjord
2021-12-12

Framtiden er ikke bare noe som skjer. Det er noe vi skaper. Atea bygger Norge med IT!

 

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Basert på at tidligere salgssjef nå har gått videre til nye oppgaver i Atea region Sør, trenger vi nå å styrke salgsteamet vårt med en drivende dyktig og engasjert Salgssjef.

Om stillingen

Vi ser etter deg som aktivt søker utfordringer. Du venter ikke bare på at noen skal fortelle deg hvordan ting skal gjøres, men du utforsker selv og kommer med forslag på hvordan du og andre kan jobbe smartere og ha enda større påvirkning. Du finner måter vi kan få brukt vår samlede ekspertise til beste for kundene våre. En jobb i Atea innebærer at hver og en av oss tar ansvar for jobben vår og fremtiden til selskapet – og vi vet at vi er gode alene, men aller best sammen.

Som Salgssjef i Atea vil du jobbe med å ta bærekraft ut til kundene. Teknologi og Ateas løsninger skal sammen bedre kundenes hverdag og ha positiv effekt på samfunnet. Vi håper at du vil bidra til dette gjennom ditt engasjement, og drive for å spille våre kunder gode i deres digitalisering- og bærekraftreise. 

 

Litt om dine arbeidsoppgaver som Salgssjef:

 • Lede et team med Account Managere
 • Personaloppfølging og budsjettansvar
 • Være del av et lederteam som skal drive forretningen fremover
 • Samarbeide med andre avdelinger som Løsningssalg (fagselgere), konsulent, Atea Managed Services (AMS) samt våre partnere i utarbeidelse av konsepter, tilbud og kundemøter
 • Aktivt drive salgsprosesser, pipeline management og personlig utvikling i teamet
 • Være ledersponsor inn mot eksisterende kunder

 

Hvem er så du?

 • Du er fokusert og har evnen til å håndtere mange sammenfallende arbeidsoppgaver
 • Du evner du å få det beste ut av medarbeiderne og er interessert i å forstå hva som driver dem
 • Du er god til å kommunisere og er pliktoppfyllende
 • Du er initiativrik, nysgjerrig, kunnskapsrik og entusiastisk
 • Du er utadvendt og inkluderende
 • Du er en lagspiller for å nå felles mål

 

Vi setter stor pris på om du:

 • Har høyere utdanning i ledelse eller IT, minimum Bachelor
 • Har erfaring med salgsledelse, eventuelt endringsledelse/prosjektledelse og kan vise til gode resultater (kan kompensere for formell utdanning)
 • Har erfaring med forhandlinger på strategisk nivå
 • Gjerne ha ledererfaring eller salgserfaring fra et teknologimiljø

 

Gode grunner til å velge oss

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet.  Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ og andre aktiviteter. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

 

Stillingen vil tilhøre kontoret i Sandefjord eller Kristiansand. 

 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med: Salgsdirektør region Sør, Kim Sigurd Wennerberg, tlf: 970 99 801, kim.sigurd.wennerberg@atea.no

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen.

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Sandefjord
2021-12-12
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer