Til hovedinnhald

Vi forsterker salgsteamet i Fredrikstad - Er du vår nye Account Manager?

Fast ansettelse

Fredrikstad
2021-12-19

Nå har du muligheten til å bli med på laget i Fredrikstad som bygger fremtiden for våre kunder med IT!

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.


Dette er tiden for oss som elsker teknologi!

Vi ønsker å forsterke laget vårt i Fredrikstad og søker derfor etter Account Manager for private kunder.

Om stillingen
Som Account Manager (AM) for kunder i privat næringsliv vil du få muligheten til å bygge dine kunder med IT. Jobben som AM er å være kapteinen på laget. Det betyr at AM er den som sørger for å sikre at budskap og aktiviteter fra Atea er relevante på alle de områdene vi kan levere på til dine kunder. For å få til dette må AM lede virtuelle team bestående av rådgivere, løsningsselgere og konsulenter, samt Ateas partnere. Som kundeeier må AM ha kontroll på kundeplaner og kjenne godt til kundens strategier slik at Atea posisjonerer seg som den foretrukne partneren for digitaliseringsreisen.
Vi er opptatt av at våre medarbeidere er ansvarlige, nysgjerrige og fremtidsrettet slik at de fremstår som relevante for våre kunder.

Hvem er så du?
Du er nysgjerrig og god på relasjoner, og samtidig en som evner å forstå kundenes behov. Du har god forretningsforståelse og ønsker å være med å forme fremtiden for kundene dine. Du trives med å ha tilgang til en bred portefølje og et stort team av kompetente medarbeidere for å bidra til at dine kunder når sine mål. I tillegg til dette er du resultatorientert, har en positiv innstilling og jobber proaktivt, samtidig som du prioriterer de riktige sakene i en travel hverdag.

Vi setter stor pris på om du:

  • Har en relevant bachelorgrad eller høyere utdanning
  • Er strukturert og har høy gjennomføringsevne
  • Har gode fremstillingsevner på norsk muntlig og skriftlig
  • Har sterk kommersiell forståelse
  • Har god forståelse for hva Atea leverer
  • Tar eierskap til oppgaver
  • Har erfaring med å jobbe med kunder og teknologi
  • Har kjennskap til våre interne systemer i Atea (myatea, e-shop, Super Office m.flere)
  • Er nysgjerrig og selvgående.


Arbeidssted vil være ATEA sitt kontor i Fredikstad.

Høres dette ut som en spennende mulighet? 

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med By- og Salgssjef Terje Ånerud på e-post: terje.aanerud@atea.no eller på telefon +47 911 41 113

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke søk i annonsen, eller sende oss en e-post dersom du er interessert så tar vi kontakt.

Fredrikstad
2021-12-19
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer