Til hovedinnhald

Har du lyst til å jobbe med fremtidens lyd- og bildeteknologi? Atea søker AV-konsulent.

Fast ansettelse

Bodø
2022-01-30

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

Atea har tatt en sterk markedsposisjon innen samhandlingsløsninger, herunder audiovisuell (AV) teknologi, digital skilting og videokonferanse i Norge.

Som AV-konsulent i Atea vil du få mulighet til å jobbe med markedets største og mest spennende prosjekter, og med et bredt spekter av IT- løsninger innenfor samhandling. På grunn av økende etterspørsel ser vi nå etter en selvstendig og initiativrik AV-konsulent. 

Om stillingen

Som AV-konsulent vil din hovedoppgave være installasjon, montasje og driftsettelse av ulike løsninger innen AV. Hovedarbeidsplass vil være Bodø, men du vil måtte påberegne en del reising innad i regionen ved behov. Det kan også bli behov for at du bidrar med din kompetanse i nasjonale prosjekter.

Du vil jobbe ute hos våre kunder med montering av utstyr, kabling, tilkoblinger, installasjoner og driftsettelse innen fagområdet AV. Over tid vil du få muligheten til å spesialisere deg innenfor elementer av fagområdet. Design av løsninger, programmering og konfigurering av grensesnitt og logikk er eksempler på spesialiseringer. Vi vil også være muligheter for å utvikle seg til arbeidsleder (BAS). I denne rollen har du et større ansvar ved å lede fremdriften i leveransen og holde kunden informert. Det vil være innholdsrike og varierte arbeidsdager med stor kundevariasjon i offentlig og privat sektor.

Hvem er så du?

Du er en person som trives med å jobbe i team, men som samtidig har høy grad av selvstendighet, engasjement og presisjon. Hvis du i tillegg har interesse for lyd og bilde, og ønsker å utvikle deg som en ekspert innen dette fagområde er dette plassen for deg. Vi ønsker også at du kjenner deg igjen i våre verdier; nysgjerrig, ansvarlig og fremtidsrettet. Du må ha førerkort klasse B.

Vi setter også pris på om du:

  • Har erfaring fra elektrobransjen eller annen relevant fagutdanning
  • Har erfaring fra IT-bransjen

Gode grunner til å velge oss:
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles  bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og  Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

Bli kjent med Atea  

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og senest innen 30.januar. Vi behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Eirik Valstad på eirik.valstad@atea.no.

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen, eller sende oss en e-post dersom du er interessert så tar vi kontakt

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Bodø
2022-01-30
Tilbake til Karriere