Til hovedinnhald

Vil du jobbe som konsulent innen CCaaS i Norges mest spennende og innovative bedrift?

Fast ansettelse

Oslo
2021-12-07

Vi lever i en fantastisk spennende tid. Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape produkter og tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner. Det er derfor vi i Atea med jobber med teknologi. Teknologi -av og for mennesker. For meg og deg.

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og i Norge er vi totalt 1650 ansatte – som alle jobber for en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi jobber med utvikling av smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa.

Atea ønsker å styrke laget som jobber med kontaktsenter og ser etter en ressurs som har erfaring som konsulent og kompetane innenfor programmering- og integrasjonsmiljøer. Har du i tillegg erfaring med kontaktsenter er det supert. Nyutdannede med kompetanse innenfor programmering og integrasjon oppfordres til å søke.

Arbeidsoppgaver:

 • Rådgiving, design og implementering av kontaktsenterløsninger (CCaaS) for våre kunder, både nordiske og internasjonale
 • Benytte din kunnskap innenfor programmering og integrasjon til å utnytte de muligheter som finnes i teknologien til å skape økt merverdi for våre kunder
 • Feilsøking og feilretting i komplekse IT-miljøer
 • Være faglig støttespiller for dine kollegaer i salg og teknisk
 • Være med å skape nye verdiøkende tjenester for våre kunder
 • Være med i vårt beredskapsteam innenfor kontaktsenterløsninger (CCaaS)

Hva kan vi tilby:

Hos Atea blir du en del av en herlig gjeng kolleger i et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø, og vi har en ambisjon om å være arenaen der de flinkeste samles. Våre medarbeidere har varierende bakgrunn og alder - og vi setter stor pris på verdien mangfoldet fører med seg.

Videre kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, en knallbra helseforsikring, relevante og krevende utfordringer i et solid fagmiljø, gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling, samt fleksible ordninger ift. hjemmekontor og arbeidstid.

 

For oss er det viktig at du:

 • Er målrettet, strukturert, resultatorientert og villig til å ta ansvar
 • Er åpen ærlig og direkte både i kontakt med kolleger, partnere og kunder
 • Evner å ta din kunnskap med til kundene og hjelpe dem til å se muligheter med digitalisering og effektivisering av prosesser i hverdagen
 • Har interesse for å utvikle fagkompetansen videre
 • Er en lagspiller som fungere godt i team
 • Er komfortabel med å jobbe i en travel hverdag

Du vil få et tilpasset karriereprogram med fokus på faglig og personlig utvikling, samt sertifiseringer som utvikler din kompetanse.

Arbeidssted er fortrinnsvis Oslo eller Drammen, men oppfordrer også andre til å søke da vi er fleksible på preferert Atea kontor.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Vi er i alle fall klare for å høre fra deg så snart som mulig og senest 28.10.21. Alle søknader blir vurdert fortløpende.

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Oslo
2021-12-07
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer