Til hovedinnhald

Vil du være med å styrke Ateas arbeid innen salg til offentlig?

Fast ansettelse

Oslo
2021-12-16

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

Om stillingen
Som Account Manager vil du få muligheten til å bli med på å skape fremtiden innenfor offentlig sektor ved å jobbe med navngitte kunder innen sentral forvaltning. Jobben som AM er å være kapteinen på laget. Det betyr at AM er den som sørger for å sikre budskap og aktiviteter for at Atea skal være relevante på alle de områdene vi kan levere på. For å få til dette må AM lede virtuelle team bestående av løsningsselgere og konsulenter. AM-rollen i sentral forvaltning krever mye tilbuds- og anbudsskriving, samt å styre disse prosessene. Som kundeeier må AM ha kontroll på kundeplaner og kjenne godt til kundens strategier.
Du vil være en del av et team som består av 10 dyktige personer som til sammen har lang erfaring med offentlig sektor. Sentral forvaltning er et av de teamene som leverer høyest omsetning i Atea, og har en blanding av noen av Ateas største kunder og mellomstore offentlige etater og direktorater. Teamet leverer en stor bredde av løsninger, produkter, tjenester og konsulentoppdrag. Teamet er ansvarlige, nysgjerrige, fremtidsrettet og arbeider for å være relevante for våre kunder og samarbeidspartnere.

Hvem er så du?
Vi ser etter en AM som er nysgjerrig og god på relasjoner, og samtidig trives med å forstå kundenes behov. Du har god forretningsforståelse og ønsker å være med å forme fremtiden for offentlig sektor. Du trives med å spille på et stort Team av kompetente medarbeidere for å utvikle kunder.
I tillegg til dette er du resultatorientert, har positiv innstilling, jobber proaktivt og du evner å prioritere de riktige sakene.

Vi setter stor pris på om du:
• Har en relevant bachelorgrad eller høyere utdanning
• Er strukturert og har høy gjennomføringsevne
• Har gode fremstillingsevner på norsk muntlig og skriftlig
• Har sterk kommersiell forståelse
• Har god forståelse for hva Atea leverer
• Tar eierskap til oppgaver og er en naturlig do-er
• Har erfaring med å jobbe med kunder i offentlig sektor
• Har kjennskap til våre interne systemer i Atea (myatea, e-shop, Super Office m.flere)
• Er nysgjerrig og selvgående.

Arbeidssted vil være ATEA sitt hypermoderne hovedkontor på HasleLinje i Oslo, som forøvrig er et av Europas smarteste bygg

Gode grunner til å velge oss:
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles  bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og  Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

Bli kjent med Atea  

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Salgssjef Ole K Karlstad på e-post: ole.k.karlstad@atea.no eller på telefon +47 414 02 075

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke søk i annonsen, eller sende oss en e-post dersom du er interessert så tar vi kontakt.

 

Oslo
2021-12-16
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer