Til hovedinnhald

Atea Haugesund søker erfaren og effektiv Operations Manager

Fast ansettelse

Haugesund
2021-12-05
I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt, og selskapet. Ved å være nysgjerrige på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlige i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid!
 
 
Er du vår nye Operations Manager som vil lede selskapets store avtaler på Haugalandet og i Sunnhordland? 
 
Som Operations Manager i Atea har du solid erfaring og kompetanse, da du vil få ansvar for driftsleveransene kunden kjøper av oss.  Det vil være ditt ansvar å sikre effektiv leveranse av tjenester som oppfyller de avtalte forventningene og behovene til kunden. 
 
 
Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av: 
 • Sikre at selskapet tar godt vare på avtaleporteføljen, være kontaktpunktet mellom Atea g kunden og ha god innsikt i innholdet i tildelte kundeavtaler.  
 • Styre dag-til-dag-aktiviteter som Incidenter, Problem og Change samt følge opp andre prosjekter og caser som pågår hos kunden. Det innebærer en tett dialog med andre involverte deler av Atea som har aktiviteter og forpliktelser ovenfor kunden.    
 • Ansvar for at det skrives Incident rapporter, månedsrapporter, analyser statistikk og komme med forbedrende tiltak for driften og kunden. Avvikle statusmøter med kunden og bidra i planlegging av nye prosjekter og caser sammen med Account Manager og evt. Technical Account Manager.  
 • Internt har Operations Manager en overordnet myndighet når det gjelder sin kundeportefølje. 
 • Operations Manager deltar i hele verdikjeden, kontraktfasen, prosjekt, implementering og overleveringsfasen, samt fornyelse av kontrakt. 
 
Vi ser etter deg som aktivt søker utfordringer. Du venter ikke bare på at noen skal fortelle deg hvordan ting skal gjøres, men du utforsker selv og kommer med forslag på hvordan du og andre kan jobbe smartere og ha enda større påvirkning. Du finner måter vi kan få brukt vår samlede ekspertise til beste for kundene våre. For en jobb i Atea innebærer at hver og en av oss tar ansvar for jobben vår og fremtiden til selskapet – og vi vet at vi er gode alene, men aller best sammen 
 
Vi ser etter deg som: 
 • Trives i kundekommunikasjon og brenner for en god kundereise 
 • Er en god forhandler og evner å vurdere kritiske problemstillinger fra forskjellige perspektiver, som omfavner både kunde og Atea sine interesser 
 • Har kjennskap til ITIL 
 • Har generelt god IT-kompetanse 
 
Som person setter vi pris på om du: 
 • Er initiativrik 
 • Håndterer og trives med å arbeide analytisk, strukturert og selvstendig 
 • Er sosial, omgjengelig og god til å kommunisere 
 • Har høy grad av gjennomføringsevne 
 • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne 
 • Er beslutningsdyktig 
 • Er serviceinnstilt 
 
Hva kan vi tilby deg? 
 
Vi driver målbevisst satsing på våre medarbeideres utvikling og trivsel. En viktig oppgave for våre ledere er å skape bransjens beste arbeidsplass. Vi liker å utfordre gjeldende praksis og går våre egne veier der vi ser muligheten for innovasjon og nytenking. 
 
Vi har fokus på det fagsosiale, og har bla. Tech Torsdager, Community arrangementer og DevNet/DevOps, som er fagsamlinger laget av og for konsulenter. Vi legger opp til TechUpdates i regi av våre partnere. Vi har flere sosiale arenaer på tvers av regioner og avdelinger i Atea, samt tilgang til labmiljø. Her bygger vi og deler kunnskap, styrker eksisterende relasjoner og etablerer nye. 
 
Vi kan tilby en herlig gjeng kolleger i et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø, og har ambisjon om å være arenaen der de flinkeste samles. Våre medarbeidere har varierende etnisk bakgrunn, utdanning, kjønn og alder - og vi setter stor pris på verdien mangfoldet fører med seg. 
 
Videre kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, en knallbra helseforsikring, relevante og krevende utfordringer i et solid fagmiljø, gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling, samt fleksible ordninger ift hjemmekontor og arbeidstid. 
 
 
Litt om oss: 
 
Vi i Atea er spesialister i IT-infrastruktur og i Norge er vi nesten 1700 ansatte fordelt mellom 24 kontorsteder mellom Kristiansand i Sør og Hammerfest i Nord. Vi står sammen om å skape en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi jobber med utvikling av smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea har kontor i syv land i Norden og Baltikum med rundt 7000 medarbeidere. Vi er markedsleder i våre markeder og er den tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. Konsernet hadde en omsetning på 9,5 milliarder NOK i 2020 og er notert på Oslo Børs. 
 
 
Haugesund
2021-12-05
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer