Til hovedinnhald

Atea Stavanger søker løsningsarkitekt og rådgiver på sky!

Fast ansettelse

Stavanger
2021-10-31

Vi bygger Norge sammen med verdens beste produsenter og partnere!

Vi i Atea er spesialister på IT og har samlet IT-bransjens mest dedikerte hjerter og raskeste hjerner. Våre medarbeidere brenner for å være med å bygge Norge med IT. Sammen tar vi ansvar for å gjøre Atea til The Place To Be. Hos oss vil du jobbe i forkant av teknologien og utvikle deg sammen med de beste! Vi har kontorer i hele Norge og kompetente medarbeidere innenfor alle områder av IT.

 

Er du vår nye seniorkonsulent i Stavanger?

Vi har økende oppdragsmengde og søker nye gode kolleger på teamet! Som konsulent i enheten Hybrid Datasenter blir du en del av et profesjonelt leveranseapparat for Ateas løsninger. Vi har flere kunder som er på en digitaliseringsreise og ser skyen som en viktig katalysator for dette. Derfor ser vi etter deg som ønsker å jobbe i aksen rundt rådgivning og arkitektur. Er du i tillegg glad i å bli skitten under neglene er det topp, da vi vet at nøkkelen til å være en god rådgiver er å ha erfart - og fortsatt erfare - djevelen i detaljene. Har du erfaring fra migreringsprosjekter og ønsker å løfte blikket opp mot hele arkitekturbildet er dette midt i blinken!

Du vil jobbe med å ta ansvar for at Atea leverer sikre og moderne IT-løsninger til sine kunder. Som del av et mangfoldig team av teknologientusiaster vil du samarbeide med kunder, løsningsspesialister og Ateas partnere.

 

Hovedarbeidsoppgaver:

 • Rådgivning og konsulenttjenester i forbindelse med våre kunders sky- og migreringsreiser
 • Arkitektur, design og implementering av nye løsninger, enten på infrastruktur, gjennom plattformtjenester eller som software as a service
 • Videreutvikle, presentere og bruke Atea sitt rammeverk for sky mot våre kunder
 • Problemløsning og utvikling hos eksisterende skykunder

 

I Atea tror vi på at alles utvikling er viktig for selskapet og derfor tar vi vare på deg gjennom å holde kompetansen din relevant og attraktiv. Vi tror at dette betyr mye for ditt engasjement og trivsel. Følgende ser vi etter deg som er:

 • Ansvarsfull
 • Nysgjerrig på nye teknologier
 • Proaktiv
 • Selvstendig, samtidig som at du trives med å jobbe i team
 • Strukturert
 • Serviceinnstilt og kundefokusert
 • God på samarbeid med fokus på kunnskapsdeling

 

Aktuelle kandidater hos oss vil krysse av en eller flere av disse kompetansene:

 • Teknologier og tjenester i Azure
 • Microsoft Cloud Adoption Framework og Enterprise Scale
 • Erfaring fra migrerings- og digitaliseringsprosjekter
 • Orkestrerings- og konfigureringsverktøy som Terraform og Ansible
 • Styring og kontroll i sky, til eksempel
  • Kostoptimalisering
  • Sikkerhet
  • Databehandling/personvern
 • Sertifisering innenfor et eller flere områder
 • Erfaring fra andre leverandører som AWS og Google er også velkommen!

 

Hva kan vi tilby ?

Vi driver målbevisst satsing på våre medarbeideres utvikling og trivsel. En viktig oppgave for våre ledere er å skape bransjens beste arbeidsplass. Vi liker å utfordre gjeldende praksis og går våre egne veier der vi ser muligheten for innovasjon og nytenking.

Vi har fokus på det fagsosiale, og har bla. Tech Torsdager, Community arrangementer og DevNet/DevOps, som er fagsamlinger laget av og for konsulenter. Vi legger opp til TechUpdates i regi av våre partnere. Vi har flere sosiale arenaer på tvers av regioner og avdelinger i Atea, samt tilgang til labmiljø. Her bygger vi og deler kunnskap, styrker eksisterende relasjoner og etablerer nye.

Vi kan tilby en herlig gjeng kolleger i et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø, og har ambisjon om å være arenaen der de flinkeste samles. Våre medarbeidere har varierende etnisk bakgrunn, utdanning, kjønn og alder - og vi setter stor pris på verdien mangfoldet fører med seg.

Videre kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, en knallbra helseforsikring, relevante og krevende utfordringer i et solid fagmiljø, gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling, samt fleksible ordninger ift hjemmekontor og arbeidstid.

 

Litt om oss:

Vi i Atea er spesialister i IT-infrastruktur og i Norge er vi nesten 1700 ansatte fordelt mellom 22 kontorsteder mellom Kristiansand i Sør og Hammerfest i Nord. Vi står sammen om å skape en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi jobber med utvikling av smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea har kontor i syv land i Norden og Baltikum med rundt 7000 medarbeidere. Vi er markedsleder i våre markeder og er den tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. 

 

Våre konsulenter jobber tett med faggrupper på tvers av regioner i Norge, og har en fantastisk spennende jobb! Vi støtter våre kunders digitale transformasjonsprosjekter ved å tilby bredde og spisskompetanse. Vi designer og bygger relevante løsninger innen relevante fagområder, planlegger, implementerer og vedlikeholder systemer, samtidig som vi sikrer kundens data på den digitale reisen.  

 

Arbeidssted er ved vårt kontor i Stavanger. Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med leder for Hybrid Datasenter, Ole Mugaas, på tlf 97 41 00 75 / ole.mugaas@atea.no

Vi vurderer søknader fortløpende, så ikke nøl med å søke!

 

 

Stavanger
2021-10-31
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer