Til hovedinnhald

Vil du sikre profesjonelle tilbud og effektive tilbudsprosesser?

Fast ansettelse

Oslo
2021-11-08

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

Atea Norge har en omsetning på ca. kr 9,5 milliarder og har ambisjon om å vokse kraftig. Dette skal skje gjennom at vi posisjonerer oss ytterligere innenfor «Managed Services» og IT-konsulenttjenester, samtidig som vi fortsetter å vinne de store avtalene relatert til hardware og software.
Bid-teamet har en avgjørende rolle i veksten. Vi leder de største tilbudene, og samtidig legger vi til rette for at hele organisasjonen jobber mer effektivt og profesjonelt med tilbud.

For å styrke laget ytterligere, søker vi derfor etter en tilbudskoordinator!

Om stillingen:
I rollen som tilbudskoordinator vil du lage struktur og instrukser for tilbudsbesvarelser, samt bistå selgere med å kvalitetssikre tilbudsbesvarelser og kvalifiseringssøknader. Du vil også ha ansvar for å sikre at tilbudene følger Ateas retningslinjer i form og språk, bistå med innlevering av tilbud i innkjøpsportaler og bidra til å effektivisere og profesjonalisere tilbudsprosesser. Du vil inngå i et profesjonelt Bid-team med ni personer i Oslo, som er en del av et nasjonalt fagmiljø. Vi har Bid Managere, forretningsskribent, kvalitetsressurser og grafiske designere. Som tilbudskoordinator vil du samarbeide tett med selgere, tekniske fagpersoner og ledelse i Atea.
Du kan glede deg til et herlig, inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø, i et selskap som er opptatt av teknologisk utvikling og bærekraft. 

Hvem er så du?
Du har erfaring fra IT og tilbudsarbeid. Du er strukturert, metodisk, og svært god til å jobbe i MS Word. Du har øye for detaljer og er kvalitetsbevisst. Du søker hele tiden ny beste praksis og klarer å holde mange baller i luften samtidig.

Gode grunner til å velge oss:
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere.Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles  bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Les mer om hvordan vi i Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.
Bli kjent med Atea! 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Leder Bid, Prosjekt og Rådgivning Jenny Høyset på e-post: jenny.høyset@atea.no eller på telefon +47 905 65 568.

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen, eller sende oss en e-post dersom du er interessert så tar vi kontakt.

Oslo
2021-11-08
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer