Til hovedinnhald

Ønsker du å utvikle deg videre som konsulent innen nettverk og sikkerhet?

Fast ansettelse

Trondheim
2021-11-30

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

 

Basert på økende etterspørsel av våre tjenester innen overordnet rådgiving på informasjonssikkerhet søker vi nå en dyktig driftkonsulent innen nettverk!

 

Om stillingen:

Som driftskonsulent nettverk vil du bli en del av vårt fantastiske driftsteam i Trondheim.

Her vil du jobbe med å løse eskalerte hendelser, identifisering av feil og oppfølging til saken er løst. Du jobber med kontinuerlig forbedring av nettverk og sikkerhetsløsningene for våre kunder, og vil håndtere endringer på vår tekniske plattform.

Her vil du blant annet jobbe med drift og forvaltning av nettverk og sikkerhetsløsningene for våre kunder.

 

Hvem er så du?

Du ønsker å fordype deg innenfor fagområdet nettverk og sikkerhet, søker aktivt utfordringer og bidrar med nye tanker og ideer. Du er en lagspiller og ønsker å utvikle deg innenfor områder innen virtuelle nettverk og skyløsninger. Du ønsker også å fordype deg i verktøy og verktøyenes bruksområder, enten det er snakk om tradisjonelle former for operasjonell overvåking og sikkerhet, eller for analyse av data for rutiner, prosedyrer, prosesser, smart-funksjoner, forretning eller strategi basert på prosess- og maskindata.

 

Vi setter stor pris på om du:

  • Har en eller flere sertifiseringer innen nettverk og sikkerhet
  • Har relevant kompetanse innen drift og forvaltning av nettverk og sikkerhetsløsninger
  • Er strukturert og har høy gjennomføringsevne

 

Gode grunner til å velge oss

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet.  Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med oss.

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen.

 

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Trondheim
2021-11-30
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer