Til hovedinnhald

Lyst til å jobbe med salg av og rådgivning rundt nettverksløsninger til Norges mest spennende og krevende kunder?

Fast ansettelse

Oslo
2021-11-10

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

Basert på økende etterspørsel etter våre tjenester leter vi nå etter en engasjert og erfaren Løsningsrådgiver som vil være med å utfordre og styrke avdelingen vår!

Om stillingen
For å ivareta våre kunder på best mulig måte er vi nå på jakt etter en prosess- og serviceorientert løsningsrådgiver for vårt Nettverksteam i Region Øst i Atea. Vi ønsker å jobbe proaktivt med våre største kunder, slik at vi kan være en god rådgiver og reisepartner som de kan stole på over tid. I rollen som løsningsrådgiver må du evne å sette deg inn i kundens problemstillinger og omsette dette til løsningsbeskrivelser basert på vår brede produktportefølje og vårt meget kompetente løsnings- og konsulentapparat. Per i dag leverer vi all hovedsak nettverksprodukter fra våre partnere Cisco og Aruba, som vi jobber veldig tett sammen med. 
Dette er en selvgående rolle så det er viktig at du er komfortabel med å ta initiativer overfor våre nøkkelkunder og at du holder deg selv og kundene oppdatert om hva som skjer innenfor utvikling av bruk av nettverk i den stadig mer avanserte digitale hverdagen.
Du må ha god erfaring innen enterprise nettverk, ha god oversikt innen arkitektur og være komfortabel med å snakke med kunder på et forretningsmessig nivå. Det er også ønskelig med erfaring med Datacenter nettverk.
Teknologi og Ateas løsninger kan bedre kundenes hverdag og ha positiv effekt på samfunnet. Har du lyst til å være med å spille våre kunder gode i deres digitalisering- og bærekraftreise? Da anbefaler vi deg å lese videre! Hos oss vil du være med å drive innovasjon og bygge Norge med IT ved å bidra til smidige og effektive salgs- og leveranseprosesser for våre spennende kunder i offentlig og privat sektor, som blant annet Politiet, Forsvaret og MøllerGruppen. Vi har det bredeste partnerøkosystem i bransjen i tillegg til at vi jobber aktivt med å ta bærekraft ut til kundene våre. 

Hvem er så du?
Du er en empatisk, pålitelig og engasjert løsningsrådgiver med sterk gjennomføringsevne grunnet din gode prosess- og forretningsforståelse. Du er god til å drive prosesser fremover, både i forbindelse med salg, leveranse og verdikjede ved at du tar ansvar for at salgsaktiviteter gjennomføres, prosesser følges og får gjennom bestillingene. Du samhandler godt med ulike avdelinger internt i selskapet, løser definerte og udefinerte problemer effektivt. Du er strukturert og evner å håndtere flere baller i luften på en gang, og 

Vi setter stor pris på om du:
• Har minst 3 års erfaring innen løsningssalg
• Er prosess- og serviceorientert
• Har sterk kommersiell forståelse
• Tar eierskap til oppgaver og er en naturlig do-er
• Har erfaring med å jobbe med storkunder i privat og offentlig sektor
• Er god til å bygge relasjoner internt og eksternt
• Har gode fremstillingsevner på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Arbeidssted vil være ATEA sitt hypermoderne hovedkontor på HasleLinje i Oslo, som forøvrig er et av Europas smarteste bygg

Gode grunner til å velge oss:
Atea er en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be (TP2B), som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljøer, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles  bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og  Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

Bli kjent med Atea  

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Leder Løsningssalg – Nettverk, Jørn Ivar Fjeldstad, epost: jorn.ivar.fjeldstad@atea.no.

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke søk i annonsen, eller sende oss en e-post dersom du er interessert så tar vi kontakt.

Oslo
2021-11-10
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer