Til hovedinnhald

Vil du være med å styrke Ateas salgssteam innen IT sikkerhet?

Fast ansettelse

Oslo
2021-11-01

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

Basert på økende etterspørsel etter våre tjenester leter vi nå etter en engasjert og erfaren løsningsselger som vil være med å utfordre og styrke avdelingen vår!

Om stillingen
I rollen som løsningsselger vil du blant annet få ansvar for oppgaver som sikkerhets- og løsningsrådgivning, besvarelser av anbud og presentasjon av løsningsforslag. Avdelingen Løsningssalg IT Sikkerhet består av et faglig sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. Teamet du vil bli en del av består av individer med ulike talenter og interesser som f.eks friluft, sport, reise, musikk og kultur. Vi jobber aktivt for å utfylle hverandre og å spille hverandre gode. Hos oss vil du være med å drive innovasjon og bygge Norge med IT ved å bidra og rådgi innenfor de mest spennende prosjektene ovenfor viktige kunder som Politiet, Forsvaret og lignende. Vi har det bredeste partnerøkosystem i bransjen i tillegg til et helt unikt Incident Response Team (godkjent av Nasjonal sikkerhetsmyndighet) som er tilgjengelig for å redde kunder og sikre spor etter dataangrep. Har du lyst til å fronte det? Er dette noe som vekker interessen så anbefaler vi deg å lese videre! 

Hvem er så du?
Du er en positiv, entusiastisk og engasjert selger med sterk gjennomføringsevne grunnet din gode prosess- og forretningsforståelse.
Som person er du sosial, trives med høy aktivitet og er tillitsskapende i dialog med kunder. Dine analytiske evner tillater deg å jobbe proaktivt med kundene for å synliggjøre verdien som vi kan tilføre. 

Vi setter stor pris på om du:
• Har sterk salgskompetanse og dokumenterte resultater
• Har kommersiell forståelse
• Har erfaring fra løsningssalg, evt relevant erfaring fra IT sikkerhetsløsninger og/eller produkt
• Er god til å bygge relasjoner internt og eksternt
• Har gode fremstillingsevner på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
• Oppfyller kravene for å bli sikkerhetsklarert

Arbeidssted vil være Hamar, eller ATEA sitt hypermoderne hovedkontor på HasleLinje i Oslo, som forøvrig er et av Europas smarteste bygg

Gode grunner til å velge oss:
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles  bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og  Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

Bli kjent med Atea  

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Leder Løsningssalg – IT Sikkerhet Espen Andre Skjøld: Espen.andre.skjold@atea.no

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen, eller sende oss en e-post dersom du er interessert så tar vi kontakt

Oslo
2021-11-01
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer