Til hovedinnhald

Bli med inn i fremtiden med Atea. Vi søker etter fullstack-utvikler!

Fast ansettelse

Oslo
2021-09-30

I de neste 20 årene vil teknologi forandre livene våre. Ved å være nysgjerrig på fersk og fremtidsrettet kunnskap, forstå og bruke den, tar Atea ansvaret med å digitalisere Norge. For teknologi er fantastisk. Tenk bare på hvilke muligheter vi allerede har – og dette er bare starten! Med å være en teknologidrevet bedrift, må vi være like opptatt av mennesker som teknologi. Vi må bestemme oss for på hvilken måte vi ønsker å påvirke livene våre og kommende generasjoner med teknologi.

Vi i Atea er spesialister i IT-infrastruktur og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Atea har kontorer i syv land i Norden og Baltikum med rundt 6900 medarbeidere. Vi er markedsleder i våre markeder og er den tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. Konsernet hadde en omsetning på 36,7 milliarder NOK i 2019 og er notert på Oslo Børs. I Norge er vi omlag 1650 medarbeidere fordelt på 24 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.

 

Teknologi. Av og for mennesker. Bli med Atea inn i fremtiden.

 

I Atea har vi en ambisjon om å være der de flinkeste samles. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Vi lover deg også et miljø hvor du får utviklet deg personlig og profesjonelt.

 

Fullstack-utvikler

Vi har nå behov for å utvide vår R&D-avdeling med en dyktig Fullstack-utvikler. R&D jobber mot å effektivisere, forbedre og utvikle Atea Managed Services inn i fremtiden, og gjør det på to måter; gjennom tjenesteutvikling og softwareutvikling. Vi ser etter deg som har erfaring innenfor området, og som kan dra R&D videre i riktig retning. Du er strukturert, punktlig, ansvarlig og brenner for at teknologi skal gjøre hverdagen til kunder og kolleger bedre.

Vi ser etter deg som aktivt søker utfordringer. Du venter ikke bare på at noen skal fortelle deg hvordan ting skal gjøres, men du utforsker selv og kommer med forslag på hvordan du og andre kan jobbe smartere og ha enda større påvirkning. Du finner måter vi kan få brukt vår samlede ekspertise til beste for kundene våre. For en jobb i Atea innebærer at hver og en av oss tar ansvar for jobben vår og fremtiden til selskapet – og vi vet at vi er gode alene, men aller best sammen.

 

Du har erfaring med eller vil bli kjent med:

  • Integrasjoner, REST API, JSON, YAML
  • Azure, MongoDB/Cosmos DB, DevOps, Azure Kubernetes Service
  • Golang, React, C#
  • Ansible, scripting med PowerShell og Bash
  • Design og utvikling av systemer

 

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg. Arbeidssted vil være et av våre kontorer i Norge. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Kenneth Wilson Guneriussen / kenneth.wilson.guneriussen@atea.no.

 

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Oslo
2021-09-30
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer