Til hovedinnhald

Leder for Technology Development

Fast ansettelse

Drammen
2021-10-17

Vi lever i en fantastisk spennende tid. Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape produkter og tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner. Det er derfor vi i Atea med jobber med teknologi. Teknologi. Av og for mennesker. For meg og deg.

Vi i Atea er spesialister i IT-infrastruktur og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Atea har kontorer i syv land i Norden og Baltikum med rundt 6900 medarbeidere. Vi er markedsleder i våre markeder og er den tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. Konsernet hadde en omsetning på 36,7 milliarder NOK i 2019 og er notert på Oslo Børs. I Norge er vi omlag 1650 medarbeidere fordelt på 24 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.

 

Teknologi. Av og for mennesker. Bli med Atea inn i fremtiden. 

 

Utviklingen skjer så fort og muligheten til å gjøre en forskjell er større enn noen gang. Med teknologi kan man påvirke fremtiden for mennesker i overskuelig fremtid. Teknologi forplikter; vi kan skape mer, gjøre mer, oppnå mer, vite mer på måter som for kort tid siden ikke var mulig. Samtidig har teknologi null verdi om den ikke gjør noe for folk, vi er forpliktet til å sikte på å gjøre livet til flest mulig enda bedre med riktig teknologi.

 

Leder for Technology Development 

Atea Managed Services (AMS) er vår enhet som jobber med Atea-konsernets tilbud og levering av tjenester.

Tjenestetilbudet og underliggende infrastruktur er i stadig endring og vi har stadig behov for utvikling for å sikre kvalitet, øke effektivitet og for å fortsatt gjøre Atea til den mest relevante tjenestetilbyderen i markedet. I den sammenheng leter vi etter en leder for vår nyopprettede avdeling «Technology Development». Denne enheten skal være vår driver for teknologisk utvikling, og den som sørger for at vi får utført nødvendige endringer på teknologi, tjenester og infrastruktur. Som leder for denne enheten vil du spille en nøkkelrolle i å sørge for at AMS får nødvendig gjennomføringsevne på ønskede utviklingsområder. Du vil ha kontaktflater inn imot hele Atea og bidra til at vi leverer på våre fremtidsmål.

Som leder for Technology Development vil være ansvarlig for at prioriterte teknologiske endringer gjennomføres i henhold til agile prinsipper av dyktige medarbeidere under din ledelse. Du vil rapportere til Direktør for Research & Development og inngå i R&Ds ledergruppe. Som del av ditt ansvarsområde vil oppgavestyring etter agile prinsipper, rekruttering av relevant kompetanse, både internt og eksternt, samt ansvaret for måloppnåelse på våre prioriterte initiativ ligge. Dette innebærer at du vil samarbeide med mange nøkkelressurser i hele Atea, og være en driver av endring og resultater innenfor ditt område. Noen nøkkelord her er; teknologiforståelse, gjennomføringsevne, nettverksbygging og engasjement. Atea Managed Services sitter spredt ut over det ganske land, så arbeidssted er fleksibelt, men noe reising til Drammen og Trondheim må påberegnes.

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har et indre driv, god gjennomføringsevne og har en strukturert tilnærming til oppgavene. Gode lederegenskaper, og å være en sterk relasjonsbygger vil også være avgjørende for å lykkes i rollen.

Vi ser etter deg som har erfaring med ledelse, og helst innenfor IT/teknologi-området. Du har kjennskap til agil prosjektmetodikk og har erfaring med oppgavestyring på vegne av andre. Om du har jobbet med rekruttering er det også verdifullt. Erfaring med Managed Services er en fordel, men ikke et krav.

Arbeidssted er fortrinnsvis Oslo, Drammen eller Trondheim. Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg.

 

Interessant?

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Mats Håkon Norvik-Strand (Director of R&D) på telefon 928 10 921 eller e-post mhns@atea.no. Vi vil behandle søknader fortløpende. 

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Drammen
2021-10-17
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer