Til hovedinnhald

Prosjektledelsesteamet er på jakt etter ny leder - Er du den vi ser etter og vil bli med på laget?

Fast ansettelse

Oslo
2021-10-08

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

I Atea Professional Services tilbyr vi rådgivning- og konsulenttjenester knyttet til selskapets teknologipartnere. Vi tar ansvar for behovsanalyse, teknologivalg, utvikling og implementering innenfor grunnleggende IT infrastruktur, samhandlingsløsninger, audiovisuelle løsninger, kontaktsenter løsninger, velferdsteknologi, smarte bygg, sikkerhet og personvern. I tillegg tilbyr vi brukeradopsjon og prosjektledelse.
Prosjektledelse i Atea Professional Services gjennomføres iht. Ateas prosjektledelsesmetodeverk (APM2) som siden 2012 har vært forankret i PRINCE2 og tilpasset Atea sine prosjekttyper og omgivelser for beste praksis. Et metodeverk som kontinuerlig forfines og tilpasses basert på erfaringslæring, teknologiutviklingen i selskapet, behovet for smidig metodikk og utviklingen innenfor prosjektledelsesfaget generelt. Våre kunder er hele bredden innenfor privat og offentlig sektor.

Om stillingen
Som leder for prosjektledelsesteamet vil du ha ansvar for prosjektporteføljen i Atea Professional Services Region Øst og du vil lede en avdeling med 9 ambisiøse prosjektledere.
I denne rollen må du kjenne viktigheten av hensiktsmessig, kosteffektivt og kvalitetsriktig bruk av prosjektledelsesmetodeverk og du bør være opptatt av god ledelsesadferd. Du kommer til å jobbe aktivt med kompetansebygging, erfaringsdeling og optimalisering av metodeverk både i prosjektlederteamet og mot øvrige prosjektdeltakere og interessenter i Atea.
Som leder for prosjektledelse vil du også ha en sentral rolle i ledergruppen i Atea Professional Services Region Øst.

Hvem er så du?
Du er en leder med gode kommunikasjonsegenskaper og evner å samhandle som en positiv og god lagspiller. Du brenner for å levere kundeverdi og å levere lønnsomme og konkurransedyktige prosjekter. Du er initiativrik, inkluderende og entusiastisk, og liker å jobbe med andre mot felles mål. Du har god forretnings- og teknologiforståelse, samt god innsikt i faget prosjektledelse.
For å lykkes er det viktig at du er kvalitetsbevisst, har høyt kundefokus, evner å jobbe systematisk, forstår behov og omsetter dette til strategier og planer som gjennomføres.
Hverdagen kan være hektisk, så evnen til å håndtere mange baller i luften på en gang er også en suksessfaktor i denne rollen.

Vi setter stor pris på om du:
• Har Bachelor- eller Mastergrad innen IT, ingeniør, økonomi eller ledelse
• Har dokumentert prosjektledererfaring
• Har ledererfaring med personalansvar
• Har god forretnings- og teknologiforståelse
• Har sertifisering i PRINCE2 Practitioner og smidig metodikk
• Har erfaring med ledelse av forbedringsprosesser
• Har gode kommunikasjons og samarbeids evner
• Er strukturert og ansvarlig
• Har gode norsk- og engelskkunnskaper - både muntlig og skriftlig
• Kan sikkerhetsklares gjennom NSM
• Er en positiv bidragsyter inn i et godt arbeidsmiljø

Gode grunner til å velge oss:
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles  bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og  Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

Bli kjent med Atea  

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Leder Atea Professional Services Tom Andre Kleven:tom.kleven@atea.no.

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen, eller sende oss en e-post dersom du er interessert så tar vi kontakt.

Oslo
2021-10-08
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer