Til hovedinnhald

ATEA GRADUATE PROGRAM 2022 NORGE! Ønsker du å kickstarte din karriere innen skytjenester og digital samhandling?

Fast ansettelse

Norge
2021-09-22

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Ønsker du å være med på en reise der du vil få anledning til å jobbe med spennende kunder og prosjekter, samtidig som du skaffer deg erfaring og solide referanser? Vi søker nå graduates til alle våre kontorer.

Om stillingen innenfor skytjentester og digital samhandling:

Som konsulent innen skytjentester og digital samhandling vil du inngå i et stort fagmiljø bestående av kompetente konsulenter og rådgivere. I denne rollen gir vi deg som nyutdannet muligheten til å være med å bygge Norge med IT. Du vil få muligheten til å vokse og utvikle deg i en hverdag der du jobber ved siden av noen av Norges fremste fageksperter. Det første halvåret i Atea vil du bygge på kompetansen gjennom ulike kurs, sertifiseringer og ved å skygge senior konsulenter ute på oppdrag hos kundene. Du vil gradvis kunne ta et større ansvar og få tildelt egne oppgaver.

Som konsulent innen skytjenester og digital samhandling vil du jobbe med moderne infrastruktur i offentlige skytjenester. Skyen gir virksomheter muligheter å jobbe på helt nye måter; mer effektiv, skalerbart og smartere samtidig som sikkerhet er ivaretatt.  Du vil blant annet kunne jobbe med skyløsninger som Microsoft Azure/M365, Amazon Web services, Google Cloud Plattform eller en hybrid kombinasjon.

Hva vil det si å være en del av Atea sitt Graduate program?

Som Atea Graduate vil du kombinere en fulltidsstilling i Atea med deltakelse i Atea sitt 10 måneders Graduate program. Som deltaker i programmet vil du bli en del av et flott team med ambisiøse og likesinnede unge fagpersoner, samtidig som du vil jobbe tett med erfarne kolleger på daglig basis. Atea sitt Graduate program inneholder både sertifiseringsløp, og mentorordning samt flere sosiale og faglige samlinger på tvers av regionene. Graduate programmet vil gi deg stor synlighet i Atea, masse læring og et nettverk for livet.  

Programmet vil ha oppstart i begynnelsen av august 2022, hvor det vil være et 6 ukers sertifiseringsprogram i samarbeid med Microsoft University eller Readynez. Etter fullført sertifisering vil vi ha felles onboardingsdager på hovedkontoret i Oslo.  

Hvem er så du?

Vi søker deg som ikke bare aksepterer utfordringer når de kommer din vei, men som aktivt søker dem. Du venter ikke til noen forteller deg hva du skal gjøre, men utforsker selv hvordan du kan jobbe smartere og ha enda større påvirkning. Du skaffer deg tid og rom til å reflektere og lære, og er sulten på å utforske hvordan vi utnytter vår samlede ekspertise til det beste for kundene.

Vi setter stor pris på om du:

 • Har en Bachelor eller Mastergrad innen IT/teknologi og ikke mer enn 2 års arbeidserfaring
 • Er nysgjerrig og stiller spørsmål, utfordrer det etablerte og lærer av feil
 • Løfter blikket og ser strategiske løsninger der andre tenker teknologi
 • Tør å gjøre ting annerledes og du tør å ta ansvar
 • Er initiativrik, målrettet og entusiastisk
 • Drives av å jobbe sammen med andre mot et felles mål

Gode grunner til å velge oss

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet.  Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idretts- og aktivitetsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, Techncamp for konsulenter, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet.

Høres dette ut som en spennende mulighet?

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Søknadsfrist er 22 september 2021. 

Kontaktpersoner

 • Leila Laksiri, HR BP region Øst, leila.laksiri@atea.no

 • Eden Alem, Rekrutteringsansvarlig region øst, eden.alem@atea.no

 • Vidar Brusegard, HR BP region Sør og AMS, vidar.brusegard@atea.no

 • Kjersti Rutlin, HR BP region Nord, kjersti.rutlin@atea.no

 • May-Linn Grytten, HR BP region Vest, may.linn.grytten@atea.no

Norge
2021-09-22
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer