Til hovedinnhald

Vil du jobbe med sikkerhet i skyen?

Fast ansettelse

Oslo
2021-10-01

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

Vi har økende oppdragsmengde hos våre kunder og søker dyktige konsulenter til en rolle innenfor skysikkerhet!

Om stillingen

Atea har en rekke store kunder og prosjekter som krever dyktige konsulenter innenfor flere fagområder. Vi søker nå etter entusiastiske, inkluderende og målrettede konsulenter som vil være med å utfordre og styrke vårt arbeid innenfor skyleveranser, og som er sulten på å utforske hvordan vi utnytter vår samlede ekspertise til beste for kundene. I denne rollen vil du være kundens rådgiver med tanke på fremtidens sky- og datasenterløsninger i tillegg til å ha ansvar for:
• Etablere og utvikle sikkerhetsarkitektur
• Design og implementering av sikkerhet i hybride miljøer
• Forvaltning og videreutvikling av kunders sikkerhetsløsninger

Hvem er så du?
Vi ser etter deg som har erfaring med og god kompetanse på IT-sikkerhet, og som har en ambisjon om å bli ekspert. Du har gjerne allerede kompetanse innenfor en eller flere av de store skytjenesteaktørene som Azure, Google eller AWS, og et ønske om å ta sikkerhetssertifiseringene for disse plattformene.

For å ha det gøy på jobb er det viktig for deg å kjenne kundene våre godt og forstå deres visjon, mål og strategi. Du er nysgjerrig og opptatt av å forstå kundens prosesser, identifisere muligheter og gi gode råd.

Du er løsningsorientert og brenner for å designe, implementere, igangsette og forvalte. Som konsulent i Atea er du i stand til å ta din kunnskap med til kunder og hjelpe dem med digitalisering og effektivisering av prosesser i hverdagen. 

Vi ser etter en initiativrik, inkluderende og entusiastisk person som liker å jobbe med andre mot felles mål. For å lykkes som konsulent er det viktig at du er systematisk og god til å dokumentere. Hverdagen er hektisk så evnen til å håndtere mange sammenfallende oppgaver er også en suksessfaktor i denne rollen.

Vi setter pris på om du:
Har god kjennskap til sikkerhet på tradisjonell IT infrastruktur. Denne kompetansen bygger et videre grunnlag for å bistå med oppsett av sikre skyløsninger. Det er en forutsetning at engasjement for informasjonssikkerhet er tydelig hos deg.
Teknologier av spesiell interesse er:
• Microsoft Azure AD, Azure Information Protection, Microsoft CAS
• Erfaring med Azure Sentinel, Splunk eller lignende verktøy for logganalyse
• Erfaring med nettverk og sikkerhetsløsninger fra Cisco, Check Point, Palo Alto, Fortinet etc.

Gode grunner til å velge oss:
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere.Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles  bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Les mer om hvordan vi i Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.
Bli kjent med Atea! 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Kjetil Jørum: kjetil.jorum@atea.no eller Børge Olsen: Borge.olsen@atea.no

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen, eller sende oss en e-post dersom du er interessert så tar vi kontakt

Oslo
2021-10-01
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer