Til hovedinnhald

Har du lyst til å bli en del av Norges heftigste nettverksmiljø?

Fast ansettelse

Oslo
2021-10-01

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

Konsulent Nettverk & Infrastruktur er i kraftig vekst og trenger flere Aruba konsulenter med på laget. I Atea finner du et sterkt faglig og fremtidsrettet konsulenthus som støtter våre kunders digitale transformasjonsprosjekter ved å tilby bredde og spisskompetanse. Hos oss har vi fokus på tett samarbeid mellom kunder og konsulenter for å finne riktig oppdrag til riktig konsulent.

Om stillingen:
Som nettverkskonsulent blir du en del av den nye konsulentdivisjonen i Atea. Du vil inngå i et mangfoldig team av nettverksentusiaster med varierende etnisk bakgrunn, utdanning, kjønn og alder. Vi har satt det fagsosiale i fokus og legger opp til flere treff i året, hvor vi kan bygge og dele kunnskap, tette eksisterende relasjoner og etablere nye.
Du vil blant annet kunne jobbe med forskjellige områder innen Arubabaserte nettverk som kan inkludere Clearpass og CX, både kjerne og kant switcher, oppsett av Aruba servicer og rollebaserte tilganger. WAN, LAN, dynamisk ruting, programmering av switcher og rutere via GUI og CLI, samt sette opp WLC i High Availability løsning.

Hvem er så du?
Du ønsker å spesialisere deg på Aruba løsninger, søker aktivt utfordringer og har et brennende ønske om å utvikle deg blant Norges fremste nettverksspesialiser. Du er en imøtekommende person, som lett bygger relasjoner, legger opp til samarbeid og deler gjerne av din kompetanse med kunder og kolleger. Du er ansvarsfull, selvdreven, har sterk gjennomføringsevne og hands-on erfaring. Du er en lagspiller som trives med å jobbe ute hos kunder, er opptatt av å ivareta kundenes behov og levere kvalitet.
Du vil jobbe i fakturerbare prosjekter og oppdrag ute hos våre kunder. Derfor verdsetter vi høyt dine evner til å finne kvalitetsløsninger som vil gi våre kunder økt verdi og en bedre arbeidshverdag.

Vi setter stor pris på om du har:
• Bachelorgrad innen IT, evt. fagskole utdanning
• Relevante Aruba sertifiseringer, for eks ACCA, ACCP, ACSA, ACSP, ACMA, ACMP,ECS, EDS
• Sterk generell nettverkskompetanse og erfaring fra forskjellige miljøer
• Hands-on erfaring på WLAN, WAN, LAN, R&S
• Minimum 3 års relevant arbeidserfaring
• Gode norsk- og engelskferdigheter, både muntlig og skriftlig
• Er/Kan sikkerhetsklareres

Gode grunner til å velge oss:
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles  bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og  Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.
Bli kjent med Atea  

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med konsulentleder Álfrún Sigurgeirsdóttir: alfrun@atea.no

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen, eller sende oss en e-post dersom du er interessert så tar vi kontakt

Oslo
2021-10-01
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer