Til hovedinnhald

Vil du bli en del av vårt Cloud Center of Excellence og bygge opp satsningen Cloud Economics?

Fast ansettelse

Oslo
2021-10-28

Teknologi gir oss fantastiske muligheter. Skap fremtiden sammen med Atea.   

I de neste 20 årene vil teknologi forandre livene våre. Ved å være nysgjerrig på fersk og fremtidsrettet kunnskap, forstå og bruke den, tar Atea ansvaret med å digitalisere Norge. For teknologi er fantastisk. Tenk bare på hvilke muligheter vi allerede har – og dette er bare starten! Med å være en teknologidrevet bedrift, må vi være like opptatt av mennesker som teknologi. Vi må bestemme oss for på hvilken måte vi ønsker å påvirke livene våre og kommende generasjoner med teknologi.   

Utviklingen skjer så fort og muligheten til å gjøre en forskjell er større enn noen gang. Med teknologi kan man påvirke fremtiden for mennesker i overskuelig fremtid. Teknologi forplikter; vi kan skape mer, gjøre mer, oppnå mer, vite mer på måter som for kort tid siden ikke var mulig. Samtidig har teknologi null verdi om den ikke gjør noe for folk, vi er forpliktet til å sikte på å gjøre livet til flest mulig enda bedre med riktig teknologi.   

 

Vi søker derfor etter vår nye Commercial Architect til vårt Cloud Center of Excellence!

Atea styrker sin satsning sentralt som det foretrukne valg av skypartner for de største organisasjonene i Norge innen både privat og offentlig sektor. I den forbindelse ser vi etter en kommersiell arkitekt som vil bli helt sentral i å strukturere opp og levere på vår cloud economics praksis. Dette inkluderer blant annet å eie vår leveranse innenfor området, trene kollegaer og bidra inn i tilbud/leveranse. Definere prismodellering, kontrakter og verktøy på både nye og pågående prosjekter og initiativer. Resultatene oppnås i tett samarbeid med Ateas regioner og lokalkontorer.  

Vi ser etter deg som har erfaring med Software asset management og/eller cloud economics. Du har stor interesse for offentlige skytjenester, er strukturert og en relasjonsbygger. Du vil være spydspiss innenfor Cloud Economics og leverer på våre viktigste kunder i samarbeid med lokale ressurser i Atea. 

 

Noen av dine arbeidsoppgaver:

  • Ansvarlig for optimaliseringsdelen av vår skyreise (Atea CloudTrack)   
  • Ansvarlig for innhold i leveransenen samt jobbe tett med tjenesteeier for vår Cloud Economics tjeneste på Atea Group
  • Utvikle og levere Atea Cloud Economics sertifisering for salg og konsulent som en del av Atea Cloud Academy 
  • Ansvarlig for dokumentasjon og bidra på tilbud/anbud. 

 

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg innen 29 oktober. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Oscar Thøgersen, oscar.thogersen@atea.no.

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Oslo
2021-10-28
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer