Til hovedinnhald

Ønsker du å arbeide med informasjonssikkerhet i et av Norges ledende sikkerhetsmiljøer?

Fast ansettelse

Oslo
2021-10-01

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

Atea har store vekstambisjoner og økende oppdragsmengde, og ønsker nå å utvide vårt sikkerhetsteam i Oslo! 

Om stillingen
I stillingen som sikkerhetsarkitekt med rådgivningserfaring vil du være en del av sikkerhetsavdelingen til Atea Consulting. Der vil du inngå i et stort fagmiljø som inkluderer kompetente sikkerhetskonsulenter og rådgivere. Atea har tett partnerskap med alle store produsenter av sikkerhetsteknologi og har også et eget Security Operations Center og Incident Response Team. 
I denne rollen vil du bistå kunder fra de største virksomhetene i Norge innenfor offentlig og privat sektor med en eller flere av nedenstående områder:
• Sikkerhetsarkitektur
• Analyse av sikkerhetsmodenhet i virksomheten
• Beste praksis for informasjonssikkerhet
• Risiko- og sårbarhetsanalyser
• Metodeverk for risikostyring
• Business Impact Analysis (BIA)
• Design og implementering av beredskapsplaner

Hvem er så du?
Du er en imøtekommende person, som lett bygger relasjoner, legger opp til samarbeid og deler gjerne av din kompetanse med kunder og kolleger. Du verdsetter et godt fagmiljø, har gode kommunikasjonsevner og du er en lagspiller som trives med å jobbe ute hos kunder. Du er like opptatt av å ivareta kundenes behov og levere kvalitet som det vi er.

Du har god fagkunnskap og søker kontinuerlig ny læring og utvikling. Du har over 5-års erfaring med å implementere sikkerhetsteknologi i tillegg til annen relevant erfaring fra IT-/ konsulentselskaper. Denne erfaringen har ført til at du har god forretnings- og teknologiforståelse.  

Vi setter stor pris på om du har:
• Forståelse for trusselbildet innenfor informasjonssikkerhet
• Kjennskap til beste praksis for informasjonssikkerhet
• Erfaring med å sikre hybride plattformer
• Kjennskap til risikostyring etter rammeverk, f.eks. ISO 27001/2/5, ISO 31000 eller NS5814
• Kjennskap til Nasjonale IKT sikkerhetsveiledere og regulativer f.eks. sikkerhetsloven, Normen (helse), personopplysningsloven mm.
• Kjennskap til IKT sikkerhetsstandarder som f.eks. CIS, NIST, ISO
• Gode norsk- og engelskferdigheter, både muntlig og skriftlig

Gode grunner til å velge oss
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?
Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles  bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og  Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

Bli kjent med Atea  

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med konsulentleder Kjetil Jørum: kjetil.jorum@atea.no

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen, eller sende oss en e-post dersom du er interessert så tar vi kontakt

Oslo
2021-10-01
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer