Til hovedinnhald

Vil du jobbe med Løsningssalg i et av Norges største teknologiselskap?

Fast ansettelse

Oslo
2021-09-26

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 

Basert på økende etterspørsel av våre tjenester innen Software søker vi nå en Løsningsrådgiver for Software i Region Øst.

Om stillingen
Som Løsningsrådgiver vil du bli en del av et team bestående av fageksperter innen programvarer og skytjenester. Stillingen vil inngå i et virtuelt team som samarbeider med salgs- og konsulentteam på tvers av regionene og i rollen som Løsningsrådgiver vil du få muligheten til å håndtere og videreutvikle eksisterende kunder, samt bidra til nysalg med et fokus på tjenester fra Ateas strategiske partnere. Andre arbeidsoppgaver består av å:

• Rådføre kunder i kjøp av software-avtaler for å oppnå best mulig verdi
• Rådføre kunder på de utfordringer som ligger i et komplisert lisens-regelverk
• Bistå med fornyelse av kundens software-avtaler
• Utdanne kunden i bruk av selvbetjeningsportaler
• Hjelpe kunden å ta i bruk teknologi som Azure og M365
• Oppdatere CRM system
• Bidra aktivt i anbudsprosesser

Hvem er så du?
Du er en salgsfokusert vinnertype med solid forretningsforståelse og teft for å identifisere og utvikle nye forretningsmuligheter. Du er kreativ, har god kremmerånd og er resultatorientert. I tillegg til dette er du nysgjerrig og stiller spørsmål, evner å sette deg inn i kundens situasjon, utfordrer det etablerte og lærer av feil.

Vi setter stor pris på om du:
• Har bachelorgrad evt høyere utdannelse innen Business, Økonomi eller IT
• Har minst 5års erfaring fra IT-bransjen eller 3års erfaring fra et teknologiorientert konsulentselskap
• Har erfaring med IaaS/PaaS
• Har inngående kjennskap til Microsoft lisenser
• Er strukturert og har høy gjennomføringsevne
• Har gode norsk og engelskferdigheter, både skriftlig og muntlig
• Ønskelig at du kan bli sikkerhetsklarert

Gode grunner til å velge oss:
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles  bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Les mer om hvordan vi i Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.
Bli kjent med Atea! 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Løsningssalgsjef Thomas Oppedal: thomas.oppedal@atea.no

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen, eller sende oss en e-post dersom du er interessert så tar vi kontakt

Oslo
2021-09-26
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer