Til hovedinnhald

Vil du bli en del av vårt salgsteam med ansvar for kunder i offentlig sektor?

Fast ansettelse

Hamar
2021-06-18

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur som både ansatte og kunder kjenner på kroppen. En positiv fremtid med fokus på teknologi som gjør livet bedre, er ikke bare noe som skjer. Det er et valg vi tar, sammen. I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid. 

Dette er tiden for oss som elsker teknologi! 


Vi søker nå etter en Account Manager (AM) i salgsavdelingen for Offentlig sektor til vårt hyggelige kontor i Hamar.

Til vårt kontor i Hamar ser vi etter en erfaren AM, som vil få ansvar for en etablert kundeportefølje i offentlig sektor. Vi søker en forretningsorientert og fremoverlent kollega som vil være med på digitalisering av kundens virksomhet. Som AM vil du være en del av et salgsteam som har ansvar for Atea’s største og viktigste kunder. Du vil ha en sentral rolle i organisasjonen, og vi tilbyr gode muligheter hvis du får energi av å levere det lille ekstra til både kunder, samarbeidspartnere og kollegaer.

Vi søker deg som ikke bare aksepterer utfordringer når de kommer din vei, men som aktivt søker dem. Du venter ikke til noen forteller deg hva du skal gjøre, men utforsker selv hvordan du kan arbeide smartere og ha enda større påvirkning. Du skaffer deg tid og rom til å reflektere og lære, og er sulten på å utforske hvordan vi utnytter vår samlede ekspertise til det beste for våre kunder. Det innebærer at hver og en av oss tar ansvar, og at vi sammen lykkes med digitalisering av våre kunder.

Hvem er så du?
• Du har solid forretningsforståelse og teft for å identifisere og utvikle nye forretningsmuligheter
• Du har evne til å sette deg inn i og løse komplekse problemstillinger
• Du har lederegenskaper som påvirkningskraft og evne til å skape resultater gjennom andre
• Du er nysgjerrig og stiller spørsmål, evner å sette deg inn i kundens situasjon, utfordrer det etablerte og lærer av feil.
• Du oversetter teknologi sin verdi og hjelper kundene til å se hvordan de kan digitaliserer sin virksomhet for å styrke sin egen konkuranseevnene
• Du jobber for å utvikle og opprettholde gode relasjoner
• Du er initiativrik, målrettet og entusiastisk
• Du har god kremmerånd og er resultatorientert


Vi setter stor pris på om du:
• Har bachelorgrad eller høyere utdannelse innen business, management, økonomi eller teknologi. Relevant erfaring kan kompensere.
• Har erfaring med salg og rådgivning til store virksomheter
• Har kjennskap til IKT bransjen - dette er en fordel
• Er en lagspiller med evne til å skape relasjoner og samarbeid på tvers av personer og avdelinger
• Har godt overblikk og tenker helhetlig
• Har gode kommunikasjonsegenskaper både på norsk og engelsk


Gode grunner til å velge oss:

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.  

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet.  Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget? 

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan vi i Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.  

Bli kjent med Atea! 


Arbeidssted vil være i våre freshe lokaler på Hamar, og vi ønsker snarlig tiltredelse.

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg innen 18. juni 2020. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Bysjef Atea Innlandet, Jan Furseth på mobil 900 17 480 eller epost jan.furseth@atea.no

Hamar
2021-06-18
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer