Til hovedinnhald

Junior sikkerhetskonsulent

Fast ansettelse

Sandefjord
2021-06-30

Vil du jobbe med sikkerhet i Atea? Vi søker morgendagens IT-talenter!

Atea har Norges mest omfattende fagmiljø for IT-sikkerhet med fag- og produkteksperter representert over hele landet. For å bygge et enda mer robust selskap søker vi deg som er genuint interessert i IT sikkerhet og ønsker en videre faglig utvikling!

Informasjon om stillingen
I samarbeid med Atea Region Sør gir vi deg som nyutdannet muligheten til å være med å bygge Norge med IT. Ateas mål er å utvikle fremtidens IT-konsulent med ansvar for en unik tjenesteportefølje. Du vil få muligheten til å vokse og utvikle deg i en hverdag der du jobber ved siden av noen av Norges fremste fageksperter. Atea vil tilrettelegge for faglige utfordringer som garantert bidrar til faglig og personlig vekst. Atea tror at et godt arbeidsmiljø, hyggelige kolleger og spennende arbeidsoppgaver er hjørnesteinene i morgendagens arbeidsplass. Dersom du, som oss, er overbevist om at teknologi er ment å forenkle og forbedre hverdagen vil vi gjerne høre fra deg!

Det første halvåret i Atea vil du bygge på kompetansen gjennom ulike kurs, sertifiseringer og skygge senior konsulenter ute på oppdrag hos kundene. Gjennom utdanningsperioden på seks måneder, vil du gradvis kunne ta et større ansvar og få tildelt egne oppgaver ute hos kundene.

For å lykkes som konsulent i Atea ser vi etter deg om er nysgjerrig på teknologi og som trives når du får samhandle med kunder. Du vil få handlingsrom til å gjøre en forskjell, og vi leter etter deg som ikke er redd for å gripe denne muligheten – hver gang den byr seg.

Du blir tilbudt:

 • Et tilpasset karriereprogram med kurs, sertifiseringer og et stort fokus på egenutvikling
 • Et svært godt arbeidsmiljø, blant noen av Norges fremste eksperter
 • Sammen med en annen junior konsulent følger du et skreddersydd utdanningsløp de første seks månedene

Arbeidsoppgaver

God infrastruktur er avgjørende for enhver IT-løsning. Med ytelse, effektivitet, stabilitet og sikkerhet i fokus, er det din oppgave som sikkerhetskonsulent å utvikle og sikre god infrastruktur hos kundene til Atea, både lokalt og i skyen. Det betyr at du som konsulent vil jobbe med følgende områder:

 • Sikkerhet - devops
 • Cloud security (MS Azure, AWS)
 • Ethical Hacking
 • Penetrasjonstesting
 • Nettverk og sikkerhetsløsninger fra Cisco, VMware og Checkpoint

Vi søker deg som:

 • Har fullført/fullfører høyere utdanning innen IT-studier
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter, muntlig og skriftlig, på norsk
 • Tør å ta steget ut av komfortsonen og vil ha en svært aktiv og kundeorientert arbeidsdag
 • Har en genuin interesse for teknologi

Du vil være mye ute hos kundene, så førerkort klasse B og tilgang på bil er en forutsetning.

Som person er du:

 • Ansvarsfull
 • Selvstendig
 • Løsningsorientert

Dette er en fulltidsstilling og oppstart er i medio august 2021. Stillingen vil tilhøre vårt kontor i Sandefjord. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Atea har kontorer i syv land i Norden og Baltikum med rundt 7000 medarbeidere. Atea er den tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. I Norge er vi omlag 1700 medarbeidere fordelt på 24 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. I Atea jobber noen av Norges fremste innen sitt fagfelt og vi har høye ambisjoner. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, samt relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Du vil også få muligheten til å utvikle deg personlig og profesjonelt.

Sandefjord
2021-06-30
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer