Til hovedinnhald

Junior digital workplace konsulent

Fast ansettelse

Drammen
2021-06-30

Vi søker to Junior Digital Workplace konsulenter til Atea!

Vil du være med å skape fremtiden sammen med Atea? Har du en genuin interesse for teknologi og er nysgjerrig på konsulentrollen? Vi søker deg som er nyutdannet til en faglig utfordrende hverdag!

Informasjon om stillingen
I samarbeid med Atea Sør gir vi deg som nyutdannet muligheten til å være med å bygge Norge med IT. Ateas mål er å utvikle fremtidens IT-konsulent med ansvar for en unik tjenesteportefølje. Du vil få muligheten til å vokse og utvikle deg i en hverdag der du jobber ved siden av noen av Norges fremste fageksperter. Atea vil tilrettelegge for faglige utfordringer som garantert bidrar til faglig og personlig vekst. Atea tror at et godt arbeidsmiljø, hyggelige kolleger og spennende arbeidsoppgaver er hjørnesteinene i morgendagens arbeidsplass. Dersom du, som oss, er overbevist om at teknologi er ment å forenkle og forbedre hverdagen vil vi gjerne høre fra deg!

Det første halvåret i Atea vil du bygge på kompetansen gjennom ulike kurs, sertifiseringer og skygge senior konsulenter ute på oppdrag hos kundene. Gjennom utdanningsperioden på seks måneder, vil du gradvis kunne ta et større ansvar og få tildelt egne oppgaver ute hos kundene.

For å lykkes som konsulent i Atea ser vi etter seg om er nysgjerrig på teknologi og som trives når du får samhandle med kunder. Du vil få handlingsrom til å gjøre en forskjell, og vi leter etter deg som ikke er redd for å gripe denne muligheten – hver gang den byr seg.

Du blir tilbudt:

 • Et tilpasset karriereprogram med kurs, sertifiseringer og et stort fokus på egenutvikling
 • Et svært godt arbeidsmiljø, blant noen av Norges fremste eksperter
 • Sammen med en annen junior konsulent følger du et skreddersydd utdanningsløp de første seks månedene

Arbeidsoppgaver

I det digitale skiftet vil du som konsulent være kundens fremste rådgiver. Som rådgiver vil du ha en avgjørende rolle i å sikre de beste digitale løsningene for Ateas kunder. Det innebærer at du blant annet vil jobbe med:

 • Ulike teknologier som Microsoft/Azure plattformen, VMware, Citrix, Apple
 • Å hjelpe kundene med å etablere og videreutvikle gode og sikre digitale arbeidsflater med verktøy og innhold som er nødvendig for å være en produktiv ansatt på tvers av enheter og lokasjon
 • Påbegynne et sertifiseringsløp innen ulike teknologier 

Vi søker deg som:

 • Har fullført/fullfører høyere utdanning innen IT-studier
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter, muntlig og skriftlig, på norsk
 • Tør å ta steget ut av komfortsonen og vil ha en svært aktiv og kundeorientert arbeidsdag
 • Har en genuin interesse for teknologi

Du vil være mye ute hos kundene, så førerkort klasse B og tilgang på bil er en forutsetning.

Som person er du:

 • Ansvarsfull
 • Selvstendig
 • Løsningsorientert

Dette er en fulltidsstilling og oppstart er i medio august 2021. Stillingen vil tilhøre vårt kontor i Drammen eller Sandefjord. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften
Atea er spesialister i IT-infrastruktur og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Atea har kontorer i syv land i Norden og Baltikum med rundt 7000 medarbeidere. Atea er den tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. I Norge er vi omlag 1700 medarbeidere fordelt på 24 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. I Atea jobber noen av Norges fremste innen sitt fagfelt og vi har høye ambisjoner. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, samt relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Du vil også få muligheten til å utvikle deg personlig og profesjonelt.

Drammen
2021-06-30
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer