Til hovedinnhald

Vil du ha ansvar for salg av print ut mot noen av Norges største virksomheter?

Fast ansettelse

Oslo
2021-05-16

I mer enn 50 år har Atea vært med på å drive utviklingen fremover med teknologi. Vi er spesialister på IT-infrastruktur og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Med 24 lokalkontorer spredt ut over hele Norge, kjenner vi hver krik og krok og hver bransje som vår egen lomme. Sammen med våre kunder har vi skapt bedre offentlige tjenester og mer lønnsomme bedrifter. Men dette er bare starten. For verden vil forandre seg mer de neste 20 årene enn de 300 forrige. Så la oss forme det som kommer sammen og skape en fremtid som vil være til det beste for alle. 

Brenner du for å jobbe med salg, print og mennesker? Da anbefaler vi deg å lese videre.

Vi ser nå etter en kollega til vårt kontor i Oslo som skal ha ansvar for print/MFP og tilhørende løsninger eller tjenester. Din, og vår, oppgave vil være å digitalisere Norge sammen med våre samarbeidspartnere som blant annet HP, Lexmark, Canon, Lenovo, Apple, Microsoft, Samsung og Dell, samt å tilby våre kunder verdiøkende tjenester gjennom hele livsløpet til produktene. Din rolle som løsningsselger vil være å samarbeide tett med våre Account Managers og sørge for at vi tilbyr våre kunder de beste produktene og de beste løsningene. 

Som ansvarlig for print/MFP og tilhørende løsninger/tjenester vil du få en sentral rolle i vårt print og klientteam for å drive salget av produktertjenester og løsninger mot noen av Norges største private og offentlige virksomheter. Vi ser etter en strategisk anlagt kollega, som er en god relasjonsbygger med sterk forretningsforståelse, og som er opptatt av å videreutvikle deg innenfor print og klient-området. Du har god forståelse for teknologi, trives med kundekontakt og har høy gjennomføringsevne.

I Atea har vi en ambisjon om å være der de flinkeste samles. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Vi lover deg også et miljø hvor du får utviklet deg personlig og faglig. 

Hvem er så du?

  • En lagspiller som ser verdien av å inkludere og dele kunnskap med andre
  • Du har gode kommunikasjonsevner - både muntlig og skriftlig på norsk
  • Du evner å jobbe strukturert og håndtere flere baller i luften
  • Du setter kunden først

Vi ser gjerne at du har kjennskap til følgende:

  • Sikker-print løsninger som f.eks. SafeCom, SafeQ, PaperCut, HCP. 
  • Scannerløsninger 
  • Managed Print Service 
  • Generell produktkunnskap print/MFP

Vi tilbyr en spennende jobb med konkurransedyktige betingelser i et av Europas største IT-selskaper hvor du vil jobbe med noen av verdens største merkevarer, samt vår organisasjon innenfor logistikk og tjenesteleveranse. Arbeidssted vil normalt sett være Atea sitt hypermoderne hovedkontor på Haslelinje i Oslo, som forøvrig er et av Europas smarteste bygg.

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet og vi hører gjerne fra deg så snart som mulig. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Kjetil Nystadkjetil.nystad@atea.no, +47 941 31 206. 

I Atea tror vi at flinke folk kjenner flinke folk. Du kjenner kanskje noen som er perfekt for denne stillingen? Tips oss gjerne! 

Oslo
2021-05-16
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer