Til hovedinnhald

Atea søker løsningsrådgiver Managed Services i Trondheim

Fast ansettelse

Trondheim
2021-05-23

Dette er tiden for oss som elsker teknologi!

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Er du like interessert i mennesker som i teknologi? Og vil du være med på å skape fremtiden som løsningsrådgiver Managed Services.

Som løsningsrådgiver Managed Services vil du inngå i regionalt team som skal utvikle både eksisterende og finne nye IT-driftskunder. Du vil jobbe tett med lokal ledelse, kundeansvarlige og andre lagdeler i Atea for å sikre høy kundetilfredshet og innovasjon hos disse kundene.

Ansvarsområder:

  • Utvikle og opprettholde solide relasjoner med nøkkelkunder, beslutningstakere og påvirkere hos utvalgte nye og eksisterende kunder.
  • Identifisere nye kundemuligheter innen IT-drift.
  • Grundig forståelse av kundenes behov og krav, og utarbeide differensierte løsninger som gir verdi for kunden.
  • Bruke salgsprosess og CRM verktøy for å ha kontroll på fremdrift av salgssyklusene og egen pipeline.
  • Presentere løsninger på kundebehov sammen med andre spesialister i Atea.
  • Ha en overordnet forståelse av kundens applikasjonsportefølje og underliggende infrastruktur som benyttes i dag, sett opp mot tjenester og produkter som Atea kan levere.
  • Bistå i forhandling av kontrakter.
  • Overlevere til prosjekt- og implementering.

Hvem ser vi etter?

I denne rollen ser vi etter deg som er vant til å jobbe ut ifra en salgsprosess, har gode forhandlings- og lederegenskaper, og liker å finne nye forretningsmuligheter hos både nye og eksisterende kunder. Du er godt kjent med IT-driftsmarkedet i Norge, og har god erfaring med forvaltning og utvikling av kunder. At du er en relasjonsbygger og serviceinnstilt ovenfor forretningsledelse hos nye og eksisterende kunder er noe vi setter høyt.

Du har gjerne høyere utdannelse fra høyskole/universitet eller fagskole, men utstrakt arbeidserfaring kan kompenserer for dette. Det viktigste er at du brenner for tjenestesalg. Har du dokumentert erfaring innenfor salg av Software, Cloud og/eller driftsløsninger vil dette være et pluss.

Dersom andre beskriver deg som nysgjerrig, strukturert og nøyaktig er du sannsynligvis den vi leter etter. I tillegg bør du like et høyt aktivitetsnivå og ha gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Vi søker en ansvarlig og fremtidsrettet person som elsker kundeinteraksjon og velger laget fremfor individet.

Du venter ikke bare på at noen skal fortelle deg hvordan ting skal gjøres, men du utforsker selv og kommer med forslag på hvordan du og andre kan jobbe smartere og ha enda større påvirkning. Du finner måter å fremme vår samlede ekspertise til det beste for kundene våre.

Arbeidssted vil være primært Trondheim. Det må påregnes noe reising innad i region nord.

Vi tilbyr

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside her.

Bli kjent med Atea 

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er ihvertfall klare for å høre fra deg så snart som mulig og senest innen 23.mai. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med en av kontaktpersonene.

 

Trondheim
2021-05-23
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer