Til hovedinnhald

Atea i Bodø søker konsulent innen AV og velferdsteknologi

Fast ansettelse

Bodø
2021-05-23

Dette er tiden for oss som elsker teknologi!

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid. Bli kjent med oss da vel!

Atea har tatt en sterk markedsposisjon innen samhandlingsløsninger, herunder audiovisuell (AV) teknologi, digital signage og videokonferanse i Norge, samt løsninger innenfor velferdsteknologi (VT).

Som konsulent vil din hovedoppgave være installasjon, montasje og driftsettelse av ulike løsninger innen AV, velferdsteknologi og IT-infrastruktur. Hovedarbeidsplass vil være Bodø, men du vil måtte påberegne en del reising innad i regionen ved behov. Det kan også bli behov for at du bidrar med din kompetanse i nasjonale prosjekter.

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe ute hos våre kunder med montering av utstyr, kabling, tilkoblinger, installasjoner og driftsettelse innen fagområdene AV og Velferd. Over tid vil du få muligheten til å spesialisere deg innenfor elementer av fagområdene. Design av løsninger, programmering og konfigurering av grensesnitt og logikk er eksempler på spesialiseringer. Du vil jobbe i team, men det vil kreve høy grad av selvstendighet, initiativ og presisjon. Det vil være innholdsrike og varierte arbeidsdager med stor kundevariasjon i offentlig og privat sektor.

Som konsulent i Atea vil du få mulighet til å jobbe med markedets største og mest spennende prosjekter, og med et bredt spekter av IT- løsninger innenfor samhandling og velferd.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fagbrev innen IKT, elektro eller tilsvarende
  • Interesse for lyd, bilde, sensorteknologi og logikk
  • Fagskoleutdanning og kan vise til relevant erfaring
  • Flytende norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

  • Ryddig
  • Serviceinnstilt
  • Stor arbeidskapasitet og pliktoppfyllende
  • Praktisk og løsningsorientert

Vi ønsker også at du kjenner deg igjen i våre verdier; nysgjerrig, ansvarlig og fremtidsrettet.

Vi tilbyr

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside her.

Bli kjent med Atea 

Vi håper å motta din søknad senest 23.mai. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt Eirik Valstad.

Bodø
2021-05-23
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer