Til hovedinnhald

Vi søker Norges råeste konsulenter

Fast ansettelse

Norge
2021-05-31

Er du nysgjerrig og opptatt av gode kunderelasjoner? Ser du verdien av å jobbe i et kompetent og utviklende miljø? Da må du bli en del av oss! Vi søker nå senior konsulenter til våre kontorer over hele Norge.

I Atea jobber du i forkant av teknologien og utvikler deg sammen med de beste. Vi har et sterkt faglig og fremtidsrettet konsulenthus som støtter våre kunders digitale transformasjonsprosjekter. Det gjør vi med å tilby bredde og spisskompetanse. Hos oss har vi fokus på tett samarbeid mellom kunder og konsulenter for å finne riktig oppdrag til riktig konsulent. Slik sørger vi for at våre konsulenter er ute i spennende og utfordrende oppdrag, oftest under kundens ledelse.

Hvem er så du?

  • Du har erfaring og brenner for å jobbe med fremtidsrettet teknologi innenfor fagområder som sikkerhet, nettverk, skytjenester, analytics, IT-rådgivning eller prosjektledelse.
  • Du er nysgjerrig på kunden og setter deg raskt inn i ulike problemstillinger
  • Dyktig på kommunikasjon, både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk
  • Uredd og tør å utfordre og stille spørsmål ved det etablerte for å bistå kunden i riktig retning
  • Enig med Marit Breivik når hun sier at «ingen fortjener å tilhøre et bedre lag enn det de er villige til å være med på å skape selv» 

Hva tilbyr vi?

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

Kjenner du deg igjen og har lyst til å være med på en spennende reise sammen med et dyktig konsulent-team hvor du har Norges største IT selskap i ryggen? Da vil vi gjerne ha deg med på reisen sammen med oss!

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Vi vurderer søknader fortløpende, men siste frist for å søke vil være 31.05.2021 :)

Norge
2021-05-31
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer