Lyst å jobbe med IT-support for verdens mest bærekraftige teknologiselskap?

Fast ansettelse

Bergen
2024-08-09

Atea i Bergen søker IT-supportkonsulenter til flere spennende oppdrag!


Er du over gjennomsnittet interessert i teknologi og ønsker å jobbe i et selskap hvor kulturen preges av humor og vennskap? Atea har samlet bransjens mest dedikerte hjerter og ser nå etter flere IT-supportmedarbeidere!

Om stillingen

For Atea er det de rette menneskene som er viktig når vi leter etter nye medarbeidere, og det er ikke uten grunn at vårt slagord er «The Place To Be». Dette skapes ved å ha et mangfold av mennesker med ulik kompetanse, erfaring og personlige egenskaper.


Hvem ser vi etter?


• Deg med IKT-fagbrev eller bachelor innen IT (solid relevant erfaring innen IT-support kan kompensere for formelle krav til utdanning).
• Du må ha gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. Men det viktigste: en brennende interesse for teknologi!

Du som konsulent i Atea er vårt ansikt utad mot våre kunder, så derfor er det viktig at du er imøtekommende og serviceinnstilt. Enten du jobber i team eller selvstendig, er det viktig at du tar ansvar og eierskap til oppgavene dine og viser initiativ der du ser at ting kan forbedres. Videre er det viktig at du har god struktur, er flink til å gjennomføre det du starter på, og er villig til å spørre om hjelp når du står fast. Du vil ha gode muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag og fantastiske utviklingsmuligheter innenfor fag og karriere.


Arbeidsoppgaver:

Våre kunder trenger teknisk bistand onsite med alt mulig, enten det er på datamaskinen, datarommet eller møterommet, så vi trenger deg som ikke er redd for å bryne deg på en utfordring! Eksempler:


• Onsite IT-servicedesk, fjernstyring, telefonsupport
• Teknisk feilsøking og håndtering av hardware- og applikasjonsfeil
• Klargjøring av nytt utstyr (PC-er, mobiltelefoner, etc.)
• Deltakelse i prosjekter hos kunder
• Dokumentasjon

Erfaring fra følgende er en fordel, men ikke et krav:
ADDS og Entra ID, Microsoft Windows, Android, Apple iOS og MacOS, Microsoft 365 og Intune


Hos oss får du:


• En spennende arbeidsdag med stor takhøyde og mye humor
• Hyggelige kollegaer og et trivelig og godt arbeidsmiljø
• Vi er en god og sammensatt gjeng som har det gøy på jobb
• Gode muligheter for faglig utvikling og sertifiseringer


Interessert? Vi anbefaler deg å søke så snart du har mulighet, da vi selekterer fortløpende. Vi anbefaler deg derfor å søke så raskt som mulig. Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med leder for Digital Workplace, Richard Bruvik. Tlf: 932 40 735, e-post: richard.bruvik@atea.no.


Vi ser frem til å motta din CV og søknad i dag.

Bergen
2024-08-09
Richard Bruvik
Konsulentleder