Atea er på jakt etter en positiv, løsningsorientert og kundefokusert IT-konsulent - vil du være med på laget?

Fast ansettelse

Bodø
2024-07-30

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid. 

Dette er tiden for oss som elsker teknologi

Hva gjør du i rollen som IT-konsulent i Atea?
I rollen som IT-konsulent vil du blant annet jobbe med teknisk support og brukerstøtte, hvor kundens behov er i fokus. 

Arbeidsoppgavene vil variere fra konfigurasjon av teknisk utstyr, feilsøking, utstyrshåndtering - samt generell oppfølging av brukere hos kunde. Du vil være synlig tilstede hos kunde, og jobbe for at det tekniske fungerer optimalt for kundens ansatte.

Kontorsted er Mo i Rana, i lokalene til kunde. Samtidig har Atea store og tunge fagmiljø, både regionalt og nasjonalt. Vi treffes jevnlig på flere samlinger hvor faglig påfyll og sosiale sammenkomster bygger opp under den gode kulturen vår.

 

Hvem er så du?

I rollen som IT-konsulent er det viktig at du er serviceinnstilt og flink til å følge opp ulike personer og problemstillinger. Du er løsningsorientert og har fokus på kontinuerlig forbedring. 

Du har erfaring med Microsoft sin skyplattform, spesielt Entra AD og Intune. Rollen krever at du motiveres av å tilegne deg ny kunnskap og utvikle kompetanse - blant annet innenfor skytjenester og nettverk.

Hvis du er en som skaper entusiasme og engasjement for faget blant kolleger, kunder og partnere så er det noe vi verdsetter høyt. Det betyr at du er lærevillig, glad i teknologi, deltar på konferanser og er hands-on. Vi er svært teamorientert i Atea så det å være en lagspiller som deler av egne erfaringer er viktig for å lykkes i denne rollen. 

Det er supert hvis du har formell kompetanse innenfor IT, gjennom utdannelse eller sertifiseringer, men erfaring fra brukerstøtte og IT-drift er også høyt verdsatt. God fremstillingsevne på engelsk skriftlig og muntlig er viktig for å kunne håndtere nødvendig kundedialog.

 

Gode grunner til å velge oss!

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.  

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet.  Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget? 

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Du kan lese mer om hvordan vi i Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside

 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!  

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og senest innen 30.juli. Alle søknader behandles konfidensielt. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Øystein Sekse Øie, på oystein.sekse.oie@atea.no eller Roger Hansen på roger.hansen@atea.no

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknader på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen.  

Bodø
2024-07-30
Øystein Sekse Øie
Operations manager