Atea søker flere konsulenter innen skytjenester - vil du bli med på laget?

Fast ansettelse

Bergen
2024-08-15

Dette er tiden for oss som elsker teknologi  

Basert på økende etterspørsel av våre tjenester leter vi nå etter en engasjert konsulent som vil være med å styrke avdelingen vår i Bergen. 

Vi kan love masse moro, fart og spennende prosjekter – og ikke minst, verdens beste kollegaer! 

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er «The Place to Be» og den er utformet av de ansatte. Vår forretning er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen. Atea er i sterk vekst og et svært solid selskap. Vi har et fantastisk konsulentteam, men vi vil ha flere med på laget. 

Hva gjør du i rollen som konsulent i Atea? 

Hos oss har vi fokus på tett samarbeid mellom kunder og konsulenter for å finne riktig oppdrag til riktig konsulent. Vi designer og bygger løsninger innenfor relevante fagområder. Vi planlegger, implementerer og vedlikeholder systemer, samtidig som vi sikrer kundens data. Hvis du liker å jobbe tett med dyktige kollegaer og være en del av et større fagmiljø vil du trives som konsulent hos oss. Vi lærer av hverandre og har tro på at vi jobber aller best i team, samtidig som vi er selvstendig og får frihet under ansvar. 

Hvem er så du? 

Det å være oppriktig engasjert i ditt fagområde er viktig for å lykkes i denne stillingen. Hvis du i tillegg trives med å skape entuiasme for ditt fagområde blant våre konsulenter, kunder og partnere gjennom å aktivt dele kompetanse og erfaringer vil du komme langt. I Atea er vi opptatt av at vi skal heie hverandre frem og gjennom det skape en positiv prestasjonskultur. 

Vi søker deg som har erfaring med eller har sertifiseringer innen ett eller flere av følgende: 

  • Teknologier og tjenester i sky, eksempelvis lagring, backup, nettverk, automasjon, databaser, virtuelle maskiner, AD, Entra ID 
  • Implementering, drift, og design av løsninger og feilsøking. 
  • IT-sikkerhet 
  • Kubernetes 
  • IAC, Terraform, Ansible) 
  • Microsoft CAF 

Menneskene i Atea 

Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. I Atea finner du blant annet ølbryggere, mosjonister, klatrere, gamere, fallskjermhoppere, sjakkspillere, fjellgeiter, hobbykokker, sofagriser, skiløpere, toppturentusiaster og landeveissyklister. Teamet fungerer best med forskjellige personligheter. Vi er en del av et større lag og vi liker å være sammen. Kontorsted er Bergen og vi har store og tunge fagmiljø både regionalt og nasjonalt. Vi treffes jevnlig på samlinger nasjonalt og utenlands hvor faglig påfyll og sosiale sammenkomster bygger opp under den gode kulturen vår. 

Hva tilbyr vi? 

I Atea får du 1800 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for gode kundeopplevelser. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi kan også friste med muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. 

Hvis du synes dette høres interessant ut så håper vi du sender oss en søknad innen 15. august. Vi vurdere søknader fortløpende. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med konsulentleder Gro Ertsland på gro.espelid.ertsland@atea.no. 

Og helt på tampen … 

Kjenner du noen andre dyktige mennesker som hadde passet inn i denne stillingen? Vær en venn og tips om muligheten hos oss.  

Bergen
2024-08-15
Gro Espelid Ertsland
Konsulentleder