Har du Microsoft lisenskompetanse og Microsoft Azure løsningskompetanse? Bli vår nye Microsoft CSP Champ

Midlertidig ansettelse

Oslo
2023-12-27

Vil du bli med å videreutvikle Microsoft Software i et av Norges ledende IT-selskap?  Er du på jakt etter spennende utviklingsmuligheter? Da kan dette være rett stilling for deg. 

Atea opplever en enorm vekst innenfor Software og ønsker å styrke vårt fokus på Microsoft. Vi ser nå etter en Microsoft CSP champ til vårt nasjonale team, for å skalere via vår regionale struktur.

Dette er en nyopprettet 100% fast stilling.

CSP champ rollebeskrivelse
Som CSP champ blir du en del av Atea sitt National Software team. I stillingen vil du ha ansvar for å fange opp endringer om CSP programmet, avklare konsekvenser om endringer, sørge for at systemer er oppdaterte i Atea sine portaler, samt oppfølging av prosesser og ansvar for gjennomføring.

Stillingen vil ha en bred kontaktflate som inkluderer tett samhandling med blant annet partneravdelingene, salgsavdelingene og Microsoft. Rollen en sentral i å støtte salg i regionene, og frigjøre deres tid ved å ta ansvar for salgsrelaterte oppgaver, samt deltakelse i kundemøter. Med din nøkkelkompetanse vil du bidra med videreutvikling og kompetansedeling i organisasjonen.

Andre viktige ansvarsområder: 

  • Delta i møter med Microsoft
  • Være en «go-to» person på ditt fagfelt.
  • Ansvarlig for oppfølging og gjennomføring av aktuelle kampanjer.

Det er ønskelig med snarlig oppstart.

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som er løsningsorientert, kreativ, strukturert og ansvarlig. Du har 3-5 års relevant arbeidserfaring, og kjennskap til flere av Microsoft sine avtaler, programmer og løsninger med fokus på Azure. Videre har du:

  • Microsoft lisenskompetanse.
  • Microsoft Azure løsningskompetanse, gjerne teknisk.
  • Gjerne høyere utdannelse

Som ansatt i Atea får du tilgang til et skreddersydd karriereprogram som legger vekt på din faglige utvikling. I tillegg dedikerer vi betydelig tid til å skape en dynamisk og engasjerende arbeidskultur gjennom aktiviteter som landstreff, ulike idrettsinitiativer, fagsamlinger og mer. Dette inkluderer vårt brede spekter av sosiale arrangementer, som vår aktivitetsarena med muligheter som padel, klatring, løping, crossfit og e-sport. Ved å bli en del av Atea blir du en del av et omfattende fagmiljø, og du vil jobbe sammen med kollegaer som er blant Norges fremste på sine fagfelt.

Vi kan også friste med: 

  • Høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning.  
  • En super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer  
  • Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser  

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet, og er klare for å høre fra deg. Søknader behandles fortløpende. Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte Anja Langeland på mail: anja.langeland@atea.no

Oslo
2023-12-27
Anja Langeland
Team Lead Microsoft Operations