Atea søker IT Konsulenter til flere spennende oppdrag i Førde!

Fast ansettelse

Førde
2023-12-08

Brenner du for teknologi og har lyst til å forme fremtiden i Norge?

I Atea vil du treffe en herlig gjeng med kollegaer, som er noen av Norges fremste innenfor sine fagfelt. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom idrettsinitativ, gamingkvelder, fredagspils, hytteturer og mye mer. Vi har stort fokus på kompetanseutvikling og lover deg utfordringer og et miljø hvor du kan vokse personlig og profesjonelt. Du vil ta del i et sterkt fagmiljø på tvers av lokasjoner og hos våre partnere. Bli kjent med Atea

Som konsulent vil du få et tilpasset karriereprogram med fokus på faglig utvikling og medarbeidertilfredshet, samt sertifiseringer og muligheter for videreutdanning som bygger din kompetanse. Du vil få muligheten til å jobbe både på faste oppdrag og korte/ lange prosjekter hos våre lokale, regionale og nasjonale kunder. Her vil du trives godt! Dette er tiden for oss som elsker teknologi.

Nå satser vi i Sunnfjord. ATEA i Førde flytter i Januar inn i nyoppussede lokaler i Peak Sunnfjord og starter nå jakten på de som vil være med å bygge opp ATEA sin avdeling i regionen.

Vi søker deg som er Seniorkonsulent / Nettverkskonsulent / IT ansvarlig / Endpoint management. Og som er sulten på å lære mer, og vil inn i et miljø der videreutvikling står høyt. En jobb i Atea på Førdekontoret åpner opp for å jobbe med spennende lokale kunder og samtidig store nasjonale kunder.

Bli med å skap Førde’s beste arbeidsplass, rett og slett THE PLACE 2 BE i Sunnfjord.

Hvem ser vi etter? 

Du venter ikke til noen forteller deg hva du skal gjøre. Du skaffer deg tid og rom til å reflektere og lære, og evner å fokusere på de aktivitetene som gjør merkbar forskjell. Du er alltid på jakt etter måter å forbedre og utvikle din kunnskap på. Du tør å gjøre ting annerledes i møte med kunden, kollegaer og øvrig nettverk. Du er nysgjerrig og stiller spørsmål, setter deg i kundens situasjon, utfordrer det etablerte og lærer av feil.

For å ha det gøy på jobb er det viktig for deg å kjenne kundene våre godt og forstå deres visjon, mål og strategi. Du er nysgjerrig og opptatt av å forstå kundens prosesser, identifisere muligheter og gi gode råd. Du er løsningsorientert og brenner for å designe, implementere, igangsette og forvalte. Som konsulent i Atea er du i stand til å ta din kunnskap med til kunder og hjelpe dem med digitalisering og effektivisering av prosesser i hverdagen.

Vi ser etter en initiativrik, inkluderende og entusiastisk person som liker å jobbe med andre mot felles mål. For å lykkes som konsulent er det viktig at du er systematisk og god til å dokumentere. Hverdagen er hektisk så evnen til å håndtere mange sammenfallende oppgaver er også en suksessfaktor i denne rollen.

Det er mange grunner til å bli en Ateaner! Dette er noen av dem:

8000 Kolleger fordelt på 7 land! I Norge får du 1800 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for teknologi og gode kundeopplevelser. Du blir en del av et sterkt fagmiljø, og får kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling. Vi kan også friste med muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, kjempegod helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.

Atea er nylig kåret til et av verdens mest bærekraftige selskap og DEN mest bærekraftige IT leverandøren, og vår bærekraftsatsing har en dyp forankring hos ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag.

 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Vi er i alle fall klare for å høre fra deg så snart som mulig. Alle søknader blir vurdert fortløpende. Søk ved å trykke på søk her, da vi av hensyn til GDPR ikke kan motta søknad direkte på epost. Søknader blir behandlet fortløpende og konfidensielt.

Har du spørsmål til stillingen kontakt Kristian Valaker på 90553950 eller kristian.valaker@atea.no.

 

Førde
2023-12-08
Kristian Valaker
Account Manager