Vil du være med å styrke vårt klient-miljø i Oslo, Trondheim, Drammen eller Bergen?

Fast ansettelse

Drammen
2023-10-07

Vi ser en stor økning i etterspørselen etter klientdrift, og trenger flere dyktige teknikere.

I rollen som klient konsulent hos Atea vil du arbeide med en rekke spennende kunder i privat og offentlig sektor. Du vil bli en del av vårt store team med dyktige teknikere på mange forskjellige fagfelt.

Du vil få tilgang til kompetansen fra våre tekniske eksperter innen klientløsninger (Intune/SCCM), og flere andre fagfelt. Vi har stor tro på samarbeid på kryss og tvers av fagfelt, så å jobbe i team er hverdagen vår.

Arbeidsoppgaver

  • Være en rådgiver for våre kunder
  • Sørge for at klientløsninger hos våre kunder blir satt opp etter standard, er korrekt konfigurert, og feilrette hvis behov
  • Jobbe med proaktiv drift, så vel som incident håndtering
  • Være en støttespiller for de mer uerfarne og bidra med kompetanse og opplæring
  • Se etter forbedringsmuligheter i miljøene hos samtlige kunder, da med spesielt sikkerhet i fokus

Noen av de gode grunnene til å velge Atea:

Vi er Norges største IT avdeling hvor du kan være med på hele verdikjeden, fra å komme opp med en løsning til å drifte denne. Vi er de eneste i Norge som tilbyr dette og som gjør Atea unikt.

Atea er gullpartner med de største og kuleste leverandørene innen teknologi. Det vil si at Atea er først ut med å få opplæring, sertifiseringer og tilgang på de nyeste og mest etterspurte produktene og tjenestene på markedet.

Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å lære, leke og å ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, hytteturer og mye mer. Hos Atea får du et tilpasset karriereprogram, og selvsagt alle andre konkurransedyktige goder.

Kvalifikasjoner

Du må ha erfaring fra en eller flere av følgende områder:

  • Gjerne jobbet med klientdrift for større kunder
  • Kjennskap til Windows, IOS, OSX og Android
  • Kjennskap til Endpoint Manager Intune / SCCM
  • Flott hvis du har erfaring fra noen av disse teknologiene: Workspace One, Microsoft Endpoint System Center, Microsoft SCCM, JAMF, Google Admin

Arbeidssted: Drammen, Oslo, Bergen, Trondheim, eller andre avtalte lokasjoner.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Vi er i alle fall klare for å høre fra deg så snart som mulig og senest 31.10.2021. Alle søknader blir vurdert fortløpende.

Drammen
2023-10-07
Njål Lundestad
Operations Manager