Har du erfaring med kundeservice og ønsker å jobbe med IT-support?

Fast ansettelse

Drammen
2023-09-30

Vi søker etter deg som ønsker å være med på å styrke vår 1.linje kundeservice! Du vil inngå et team som jobber med løsninger og større kunder i deres eget miljø. Målet til avdelingen er å sikre rask og nøyaktig registrering, oppfølging og videreformidle informasjon av kundesaker i ServiceNow. Din rolle er å være kvalitetsbevisst og en ryddig problemløser som bistår kunder via chat, telefon og e-mail. Du vil være en faglig støtte for teamet og du vil møte varierte problemstillinger. Kunden i den andre enden er avhengig av deg og din kompetanse for å få flyt i sin arbeidshverdag.

Du vil i denne rollen få mulighet til å øke din kompetanse innen ulike fagområder og teknologi, og bygge din karriere videre.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet innebære:

  • Besvare kundehenvendelser fra kunder via telefon, chat eller e-mail
  • Håndtere varierte problemstillinger og utfordringer fra kundene i ServiceNow
  • Kvalitetssikre og fullføre registreringer av saker på vegne av kunder
  • Tett samarbeid med andre avdelinger i Atea samt partnere

Noen av de gode grunnene til å velge Atea:

Vi er Norges største IT avdeling hvor du kan være med på hele verdikjeden, fra å komme opp med en løsning til å drifte denne. Vi er de eneste i Norge som tilbyr dette og som gjør Atea unikt.

Atea er gullpartner med de største og kuleste leverandørene innen teknologi. Det vil si at Atea er først ut med å få opplæring, sertifiseringer og tilgang på de nyeste og mest etterspurte produktene og tjenestene på markedet.

Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å lære, leke og å ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, hytteturer og mye mer. Hos Atea får du et tilpasset karriereprogram, og selvsagt alle andre konkurransedyktige goder.

Vi søker deg som:

  • Har et ønske om å utvikle kompetanse og kunnskap innen kundeservice og IT
  • Har erfaring med kundeservice og sakshåndtering
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Har plettfritt vandel/politiattest

Dersom du har lidenskap for kundeservice, teknologi og problemløsning- og ønsker å være en del av et engasjert team, oppfordrer vi deg til å søke på stillingen. Din innsats vil være avgjørende for å oppnå vår målsetning om førsteklasses kundesupport.

Høres dette interessant ut? Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende.

NB!
Punkt om plettfri uttømmende vandel er et absolutt krav.

Drammen
2023-09-30
Stig Pedersen
Team Manager