Vil du jobbe med data engineering i et av Norges mest kompetansedyktige analyticsmiljøer?

Fast ansettelse

Oslo
2023-10-23

Atea Analytics har et av Norges ledende fagmiljøer på Data & Analytics. Vi har en unik dybde og bredde innenfor data og analyse, med solid erfaring innen alle våre tjenesteområder. Nå ser vi etter flere Senior Data Engineers som ønsker å være med på å ta vårt allerede ledende fagmiljø til nye høyder. Dersom du synes dette høres spennende ut, anbefaler vi deg å lese videre!  

Vi bygger fleksible og robuste dataplattformer, basert på moderne teknologi og arkitekturprinsipper. Vi har et mantra om å alltid fokusere på realisert verdi, og alle våre prosjekter er forankret i tydelige forretningsmål. Vi leverer verdi raskt ved å implementere konkrete verdiforslag ende til ende iterativt, heller enn å bygge omfattende løsninger etter vannfallsmetoden.  

Stillingen:  
Som Senior Data Engineer i Atea Analytics vil du ta utgangspunkt i konkrete forretningsbehov og bygge dataplattformer og dataprodukter som tilrettelegger for at data kan gi innsikt. Du vil jobbe med utforming av dataarkitekturer, bygge datamodeller og data pipelines, integrere data fra ulike kilder, inkludert strømmende data, og tilgjengeliggjøre data for ulike typer anvendelser. Vi foretrekker prosjekter med ny teknologi, som betyr en av de ledende skyplattformene. Oppsummert vil du som Data Engineer bidra med å:  

 • Omsette forretningsmål til innsiktsbehov og videre til tekniske løsninger  
 • Designe dataarkitekturer  
 • Planlegge og utvikle dataplattformer og dataprodukter  
 • Sikre at bedrifter samler riktig data på en hensiktsmessig riktig måte  
 • Identifisere og kommunisere innsikt fra data  Lære opp organisasjoner til å bli datadrevne og gjøre dem i stand til å bygge egne løsninger  
 • Hjelpe spennende selskaper med å bygge opp data- og analysemiljøer  

Hvem er så du? 
Du er en lagspiller og du kjenner deg igjen i våre verdier; fremtidsrettet, nysgjerrig, ansvarlig og sammen. Du er kreativ og løsningsorientert. Du deler av din erfaring og kompetanse med dine kolleger. Du brenner for å lage solide løsninger som bidrar til å gjøre virksomheter datadrevne. 

Du har: 

 • God kompetanse i datamodellering og data-arkitektur 
 • God kjennskap til en (eller fler) av følgende: Azure, SnowFlake, Databricks, DBT 
 • Evnen til å bygge operasjonaliserte produkter som kan levere verdi over tid (DevOps, DataOps, MLOps)
 • Erfaring med å visualisere data (PowerBI, Tableau, Qlik etc.)
 • Kjennskap til infrastruktur som kode, IaC 
 • Mastergrad innen datateknologi, økonomi eller ingeniørfag er ønskelig
 • Programmeringserfaring, fortrinnsvis i Python er ønskelig
 • Gode kommunikasjonsegenskaper i Norsk og Engelsk

Hva kan vi tilby?  
I Atea blir du en del av et av Norges sterkeste fagmiljø med de beste hodene innenfor Data Engineering. Du vil få muligheten til å jobbe med svært varierte oppgaver og en rekke ulike teknologier, innen et bredt spekter av prosjekter. Hos oss er du ikke låst til fagområder, bransjer eller teknologier.  

Vi har et arbeidsmiljø bestående av et mangfold av engasjerte, jordnære og usedvanlig dyktige folk som spiller hverandre gode. Hos oss er det ingen spisse albuer. Vi er et miljø hvor ditt initiativ og engasjement verdsettes, og du får spillerom og støtte til å utvikle nye ideer og områder. I tillegg får du som ansatt et stort og variert tilbud av sosiale arrangementer og sportslige aktiviteter.  

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!  
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Jan Berg Knudsen (Teamleder): jan.berg.knudsen@atea.no eller Victoria Borge Rustadbakken (Teamleder): victoria.borge.rustadbakken@atea.no 

Oslo
2023-10-23
Jan Berg Knudsen
Sjefskonsulent / Teamleder