Ønsker du å jobbe med Data Engineering i et av landets sterkeste fagmiljøer?

Fast ansettelse

Kristiansand
2023-10-20

Atea Analytics har nærmere 90 ansatte som jobber rendyrket med Data & Analytics. Vi har en unik dybde og bredde innenfor data og analyse, med solid erfaring innen alle våre tjenesteområder. Nå ser vi etter flere Senior Data Engineers som ønsker å være med på å ta vårt allerede ledende fagmiljø til nye høyder. Dersom du synes dette høres spennende ut, anbefaler vi deg å lese videre! 

Vi bygger fleksible og robuste dataplattformer, basert på moderne teknologi og arkitekturprinsipper. Vi har et mantra om alltid å fokusere på realisert verdi, og alle våre prosjekter er forankret i tydelige forretningsmål. Vi leverer verdi raskt ved å implementere konkrete verdiforslag ende til ende iterativt, heller enn å bygge omfattende løsninger etter vannfallsmetoden. 

Hva går jobben ut på? 
Som Senior Data Engineer i Atea Analytics vil du ta utgangspunkt i konkrete forretningsbehov og bygge dataplattformer og dataprodukter som tilrettelegger for at data kan gi innsikt. Du vil jobbe med utforming av dataarkitekturer, bygge datamodeller og data pipelines, integrere data fra ulike kilder, inkludert strømmende data, og tilgjengeliggjøre data for ulike typer anvendelser. Du vil jobbe med verktøy som Snowflake, Synapse, Boomi, Azure Data Factory, DataBricks, dbt etc. Du vil jobbe iterativt ved bruk av beste praksis software engineering-prinsipper og sette løsninger i produksjon fortløpende. Vi foretrekker prosjekter med ny teknologi, som ofte betyr en av de ledende skyplattformene. Oppsummert vil du som Data Engineer bidra med å: 

 • Omsette forretningsmål til innsiktsbehov og videre til tekniske løsninger 
 • Designe dataarkitekturer 
 • Planlegge og utvikle dataplattformer og dataprodukter 
 • Sikre at bedrifter samler riktig data på en hensiktsmessig riktig måte 
 • Identifisere og kommunisere innsikt fra data 
 • Lære opp organisasjoner til å bli datadrevne og gjøre dem i stand til til å bygge egne løsninger 
 • Hjelpe spennende selskaper med å bygge opp data- og analysemiljøer 

Vi ser etter deg som oppfyller flere av følgende punkter:

 • Flytende Python og/eller SQL 
 • Hands-on databaseerfaring, helst med moderne teknologier som Synapse, Snowflake eller BigQuery 
 • Erfaring med å visualisere data (PowerBI, Tableau, Looker, dash, plotly etc.) 
 • Erfaring med å bygge data pipelines (Data Factory, dbt, Matillion, FiveTran, SnowPipe etc.) 
 • Evnen til å bygge operasjonaliserte produkter som kan levere verdi over tid (DevOps, DataOps, MLOps) 
 • I utgangspunktet krever vi at du snakker og skriver flytende norsk. Personlig egnethet vil også bli vektlagt. 

Hva kan vi tilby? 
I Atea blir du en del av et av Norges sterkeste fagmiljø med de beste hodene innenfor Data Engineering. Du vil få muligheten til å jobbe med svært varierte oppgaver og en rekke ulike teknologier, innen et bredt spekter av prosjekter. Hos oss er du ikke låst til fagområder, bransjer eller teknologier. 

Vi har et arbeidsmiljø bestående av et mangfold av engasjerte, jordnære og usedvanlig dyktige folk som spiller hverandre gode. Hos oss er det ingen spisse albuer. Vi er et miljø hvor ditt initiativ og engasjement verdsettes, og du får spillerom og støtte til å utvikle nye ideer og områder. I tillegg får du som ansatt et stort og variert tilbud av sosiale arrangementer og sportslige aktiviteter. 

Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning. Konkurransedyktige betingelser; super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø og mye mer.   

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel! 
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med John Terje Rabben (Leder Analytics Sør) på mail: john.terje.rabben@atea.no. 

 

Kristiansand
2023-10-20
John Terje Rabben
Leder Analytics Sør