Vi styrker nå vår prosjektavdeling og ser etter en erfaren prosjektleder. Bli med på reisen!

Fast ansettelse

Drammen
2023-10-15

Atea er et sterkt faglig- og kulturdrevet IT selskap. Vi er spesialister på IT og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Atea er Norges største leverandør av IT-infrastruktur og skyløsninger, og har fokus på å være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere.

Vi skal nå styrke vår prosjektavdeling og ser etter deg som er en erfaren Prosjektleder i Atea Managed Services (AMS). Prosjektavdelingen leverer tjenester til kunder i hele Norge, og vil inngå i et team med 10 dyktige prosjektledere. AMS har hovedsete i Drammen, og vi foretrekker at du har arbeidssted i Drammen eller Trondheim.

I stillingen blir du bindeleddet mellom kunden, vårt salgsapparat, våre tekniske konsulenter og driftsorganisasjonen. Du vil ha ansvar for planlegging, delegering, overvåking og styring av alle aspekter av et prosjekt. Dette inkluderer å motivere og lede alle involverte til å bidra til å oppnå prosjektets mål innenfor definerte krav og forventninger knyttet til tid, kostnad, kvalitet, omfang, gevinster og usikkerhet.  
  
 Du får ansvaret for å:

 • Planlegge, lede og gjennomføre prosjekter
 • Sikre kvalitet og leveranseevne i henhold til selskapets policy
 • Koordinere ressursbehov og ressurstilgang
 • Sikre kontinuerlig risikostyring, endringshåndtering og avvikshåndtering
 • Rapportere status på fremdrift- og økonomi
 • Delta i tilbudsprosesser mht. planlegging og estimering av prosjektgjennomføring

Hvem ser vi etter?

Vi ønsker å få med deg som har jobbet som prosjektleder i flere år. Du har bred erfaring med å lede komplekse prosjektleveranser. Gjerne innen IT eller tilsvarende fagområder der prosjektene bærer preg av høy kompleksitet.

Noen av de gode grunnene til å velge Atea:

Vi er Norges største IT avdeling hvor du kan være med på hele verdikjeden, fra å komme opp med en løsning til å drifte denne. Vi er de eneste i Norge som tilbyr dette og som gjør Atea unikt.

Atea er gullpartner med de største og kuleste leverandørene innen teknologi. Det vil si at Atea er først ut med å få opplæring, sertifiseringer og tilgang på de nyeste og mest etterspurte produktene og tjenestene på markedet.

Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å lære, leke og å ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, hytteturer og mye mer. Hos Atea får du et tilpasset karriereprogram, og selvsagt alle andre konkurransedyktige goder

I Atea har vi en fleksibel og fremtidsrettet kultur, et hyggelig arbeidsmiljø med flotte kolleger hvor vi legger stor vekt på egenutvikling og ha det moro på jobb. Du vil få et tilpasset karriereprogram med fokus på faglig og personlig utvikling. 

Kompetansekrav som vektlegges ved ansettelse:

 • Flere års relevant arbeidserfaring
 • Relevant formell kompetanse
 • Sertifisering i PRINCE2 eller annet prosjektrammeverk
 • Snakker og skriver flytende norsk og engelsk
 • Ønskelig at kandidaten kan bli sikkerhetsklarert

Utover dette er vi svært opptatt av personlig egnethet og egenmotivasjon.

  
Vi kan også friste med:

 • Høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning
 • En super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer
 • Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser
 • Mulighet for bruk av hjemmekontor

P.S.: Visste du at hos oss får du en ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre? #Frivillighetsdagen. Du får også selvsagt full lønn ved foreldrepermisjon.
  
Høres dette ut som en spennende mulighet? Da vil vi gjerne bli bedre kjent med deg! Søknader behandles forløpende og konfidensielt. Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med Tormod Grøtterud/Avdelingsleder Prosjekt, mail: tormod.grotterud@atea.no. Tlf. 97176840.

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Drammen
2023-10-15
Tormod Grøtterud
Manager Project Management Office