Vil du være med å styrke Ateas salgssteam innen AV / samhandlingsløsninger?

Fast ansettelse

Kristiansand
2023-10-03

Teknologi gir oss fantastiske muligheter. Bli med inn i fremtiden sammen med Atea.

I Atea har vi en ambisjon om å være der de flinkeste samles. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Vi lover deg også et miljø hvor du får utviklet deg personlig og profesjonelt. 

Senior Salgsrådgiver AV / Samhandling

Vi søker etter en entusiastisk og engasjert senior løsningsselger/rådgiver for audiovisuelle løsninger, samhandlingsløsninger og videokonferanse. Vi ønsker med denne stillingen å styrke vårt salgsteam i et betydelig voksende marked. Stillingen vil ha hovedfokus på salg av løsninger for ulike møtearenaer i samarbeide med våre kundeansvarlige. Arbeidssted er i region Sør, med kontorplass i Arendal eller Kristiansand. Noe reising må påregnes ved større prosjekter, hovedsakelig innen regionen.

Arbeidsoppgaver:

 • Salg og løsningsdesign for Atea sine kunder samt nye kunder
 • Som en del av salgsteamet bidra til at Atea og Region Sør lykkes med våre AV leveranser.
 • Forstå kundens verdikjede og forretning og ut fra det presentere de beste løsningene for kundene.
 • Bidra til videre vekst og tydeliggjøre Atea sin posisjon som aktøren som ser kommunikasjon og samhandling som et naturlig tverrsnitt mellom AV og IT. 

Hva kan vi tilby:

Du vil inngå i et nasjonalt salgsteam med en herlig gjeng kolleger i et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø, og har ambisjon om å være arenaen der de flinkeste samles. Våre medarbeidere har varierende bakgrunn og alder - og vi setter stor pris på verdien mangfoldet fører med seg.

Du vil også du inngå i et spennende Nordisk fagteam sammen med løsningsspesialister fra de andre nordiske landene i Atea.

Videre kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, en knallbra helseforsikring, relevante og krevende utfordringer i et solid fagmiljø, gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling, samt fleksible ordninger ift hjemmekontor og arbeidstid.

I Atea har vi en fleksibel og fremtidsrettet kultur, et hyggelig arbeidsmiljø med flotte kolleger hvor vi legger stor vekt på egenutvikling og ha det moro på jobb. Du vil få et tilpasset karriereprogram med fokus på faglig og personlig utvikling. 

Hvem er så du?

 • Er målrettet, strukturert, resultatorientert og villig til å ta ansvar
 • Har erfaring med anbudsprosesser
 • Har erfaring med kontraktsforhandlinger
 • Kan jobbe selvstendig
 • Er åpen ærlig og direkte både i kontakt med kolleger, partnere og kunder
 • Har svært gode samarbeids-, kommunikasjons- og problemløsningsevner
 • Er nysgjerrig og er interessert i å utvikle deg videre
 • Er en lagspiller som fungere godt i team og nettverk
 • Har gjerne noe erfaring med Cisco Webex og Microsoft Teams samhandlingsløsninger

 
Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Tom Erik Olsen,Regionsleder AV/Collab, på tom.erik.olsen@atea.no eller mobil +47 905 40430.

Kristiansand
2023-10-03
Tom Erik Olsen
Regionsleder AV/Collab