Til forsiden

Vil du anvende din kunnskap om IoT og Smart Technology til å gjøre liv og velferd til det bedre?

Fast ansettelse

Sandefjord
2023-06-16

Dette er tiden for oss som elsker teknologi!

Vi opplever økende etterspørsel av våre tjenester innen velferd, og vi trenger med det å styrke oss med en engasjert og lærevillig konsulent innenfor velferdsteknologi. Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er The Place to Be og den er utformet av de ansatte. Forretningen er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen. Med teknologi av og for mennesker skal vi bygge Norge med IT. Den jobben er pågående, viktig og givende. Atea er i sterk vekst og et svært solid selskap.

Om stillingen:

Som velferdskonsulent vil du være ute hos kunder – primært hos helseinstitusjoner. Du vil jobbe med planlegging av installasjoner i nye og eksisterende bygg, samt installasjon av infrastruktur med tilhørende sensorer, konfigurasjon av løsning og programmering. Stillingen innebærer en del reising.

Hvem er så du?

Som person bryr du deg om andre mennesker, og trives i tett samarbeid med kunder samtidig som du har en forkjærlighet for teknologi. Du tar initiativ, er analytisk, ansvarsfull og løsningsorientert. Videre er du nysgjerrig på ny kunnskap, og trives med å ha mange baller i luften og jobbe med teknologi som er i rask utvikling.

Noen av de gode grunnene til å velge Atea: 

Vi er Norges største IT avdeling hvor du kan være med på hele verdikjeden, fra å komme opp med en løsning til å drifte denne. Vi er de eneste i Norge som tilbyr dette og som gjør Atea unikt.

Atea er gullpartner med de største og kuleste leverandørene innen teknologi. Det vil si at Atea er først ut med å få opplæring, sertifiseringer og tilgang på de nyeste og mest etterspurte produktene og tjenestene på markedet.

Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å lære, leke og å ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, hytteturer og mye mer. Hos Atea får du et tilpasset karriereprogram, og selvsagt alle andre konkurransedyktige goder.

Kvalifikasjoner:

  • Utdannelse innen Teknologi / IT / elektro
  • Erfaring med konfigurasjon eller drift av IT infrastruktur gjerne basert på *NIX eller Microsoft
  • Erfaring med å være ute og jobbe med installasjon ute hos kunder
  • Erfaring med trådløse systemer som Wi-Fi og Bluetooth
  • Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
  • Har kjennskap til KNX og xComfort er ønskelig men ikke et krav

Visste du at Atea er kåret til et av verdens mest bærerkraftige selskaper?

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne motta søknad fra deg. Søknader behandles fortløpende. Ved spørsmål som om stilling kan du kontakte konsulentleder Håvard Molland, Havard.Molland@atea.no

Sandefjord
2023-06-16
Håvard Molland
Konsulentleder Digital Workplace