Til forsiden

Vi i Atea har store ambisjoner fremover. Vil du være med på reisen? Vi søker Service Delivery Manager!

Fast ansettelse

Drammen
2023-06-09

Atea er spesialister i IT-infrastruktur. Alle våre 1750 ansatte i Norge jobber for en bedre fremtid bygget med IT. Vi utvikler smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa.

Er du like interessert i mennesker som i teknologi? Og vil du være med på å skape fremtiden?

Vi har nå behov for en ny Service Delivery Manager til vår avdeling med arbeidssted i Oslo eller Drammen. Du vil i denne rollen bli en del av Service Delivery Management avdelingen som er ansvarlig for å forvalte Atea sin kundeportefølje.

Du skal som Service Delivery Manager fortløpende følge opp alle tjenester fra Atea og at både kunde og Atea etterlever avtalens innhold. Stillingen krever at du jobber tett mot kunden sammen med Account Manager og ellers utvidet kundeteam. Du vil få ansvaret for å sikre at selskapet tar godt vare på avtaleporteføljen, og kjenne innholdet i tildelte kundeavtaler godt. Videre har du også ansvar for å være kontaktpunktet mellom Atea Managed Services og kunde.

Du vil som Service Delivery Manager samarbeide internt med leveranse og drift og med salgsapparatet for å følge opp kunde på best mulig måte. Sammen med våre dyktige kollegaer vil du samarbeide på tvers, og for og lykkes i denne rollen er du uredd og trives med å løse ulike utfordringer i en spennende og variert hverdag.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av å:

 • Være ansvarlig for løpende driftsmøter, følge opp avtalte rapportering (kostnader, SLA, refusjoner, driftsstatistikker)
 • Ha ansvaret for oppfølging av utestående aksjoner fra kunde internt i Atea
 • Videreutvikle samarbeidet med kunde og avtalens innhold (bistå kunde når det gjelder nye produkter og tjenester).
 • Behandle eskaleringssaker, endringssaker etc.
 • Rapportere/informere internt angående sin kundeportefølje
 • Gjennomføre kvalitetsrevisjoner og melde inn avvik
 • Følge opp fakturering mot kunde og håndtere krediteringshenvendelser
 • Delta i hele verdikjeden, kontraktfasen, prosjekt, implementering og overleveringsfasen, samt fornyelse av kontrakt

Hvem er så du?

Vi ser etter deg som aktivt søker utfordringer. Du venter ikke bare på at noen skal fortelle deg hvordan ting skal gjøres, men du utforsker selv og kommer med forslag på hvordan du og andre kan jobbe smartere og ha enda større påvirkning. Du finner måter vi kan få brukt vår samlede ekspertise til beste for kundene våre. For en jobb i Atea innebærer at hver og en av oss tar ansvar for jobben vår og fremtiden til selskapet – og vi vet at vi er gode alene, men aller best sammen.

Noen av de gode grunnene til å velge Atea:  

Vi er Norges største IT avdeling hvor du kan være med på hele verdikjeden, fra å komme opp med en løsning til å drifte denne. Vi er de eneste i Norge som tilbyr dette og som gjør Atea unikt. 

Atea er gullpartner med de største og kuleste leverandørene innen teknologi. Det vil si at Atea er først ut med å få opplæring, sertifiseringer og tilgang på de nyeste og mest etterspurte produktene og tjenestene på markedet. 

Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å lære, leke og å ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, hytteturer og mye mer. Hos Atea får du et tilpasset karriereprogram, og selvsagt alle andre konkurransedyktige goder. 

Vi setter stor pris på om du har:

 • Kjennskap til ITIL
 • Relevant utdanning fra universitet/høyskole
 • God kjennskap til cloud-tjenester
 • God generell IT-kompetanse
 • God økonomisk forståelse

Høres dette ut som en spennende mulighet? Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg innen 20.05.22.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Ronni Halvorsen på ronnie.halvorsen@atea.no eller på tlf. 958 88 616.

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen. 

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Drammen
2023-06-09
Ronnie Halvorsen
Head of Service Delivery Management